Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
Ametist:
--- Quote from: taja6 on November 11, 2011, 08:28:30 AM ---Kako doživete, intenzivne sanje sem sanjala danes ponoči.
Da sem s prijateljico hodila po travnikih, hribih, spuščali sva se - sonce je sijalo, vse je bilo poraščeno z lepo zeleno travo in na teh travnikih je bilo na stotine čudovitih belih konj. Hodile sva med njimi, oni so se pasli, dirjali...prav občudovala sem jih, kako so zadovoljni, srečni.
Spomnim se, da sva se spuščali, vmes je bil tudi en potok, v katerega sem kar stopila, kos em ga prečkala; bila je kristalno čista voda; tako čista, da se je vsak kamenček v potoku videl.
Toliko smo bili vsi srečni, da je bilo že kičasto. :D
--- End quote ---
Če bi sama sanjala take sanje, bi se počutila zelo dobro, saj mi sporočajo, da se nimam česa bati, za vse je poskrbljeno, saj na moji poti ni ovir, še posebej pa pomirjujoče deluje čista mirna voda.
Skratka, Taja, lepi časi in trud obrodi sadove, predvsem pa mirna duša, um in telo. :-* :-* :-*
P.S.
Da si imela take sanje ni nič čudnega, saj so energije zelo močne in ne bi bilo nič čudnega, če si se med spanjem nahajala v tej resničnosti v paralelnem svetu.
taja6:
--- Quote from: Ametist on November 11, 2011, 09:19:17 AM ---
--- Quote from: taja6 on November 11, 2011, 08:28:30 AM ---Kako doživete, intenzivne sanje sem sanjala danes ponoči.
Da sem s prijateljico hodila po travnikih, hribih, spuščali sva se - sonce je sijalo, vse je bilo poraščeno z lepo zeleno travo in na teh travnikih je bilo na stotine čudovitih belih konj. Hodile sva med njimi, oni so se pasli, dirjali...prav občudovala sem jih, kako so zadovoljni, srečni.
Spomnim se, da sva se spuščali, vmes je bil tudi en potok, v katerega sem kar stopila, kos em ga prečkala; bila je kristalno čista voda; tako čista, da se je vsak kamenček v potoku videl.
--- End quote ---
Če bi sama sanjala take sanje, bi se počutila zelo dobro, saj mi sporočajo, da se nimam česa bati, za vse je poskrbljeno, saj na moji poti ni ovir, še posebej pa pomirjujoče deluje čista mirna voda.
Skratka, Taja, lepi časi in trud obrodi sadove, predvsem pa mirna duša, um in telo. :-* :-* :-*
P.S.
Da si imela take sanje ni nič čudnega, saj so energije zelo močne in ne bi bilo nič čudnega, če si se med spanjem nahajala v tej resničnosti v paralelnem svetu.
--- End quote ---
hvala za te lepe misli, draga Ametist :-*
res so bile lepe sanje, s samimi lepimi simboli in intenzivnimi barvami.
Zaupam, da je tudi zame prišel čas, ko bom poplačana za svoj trud, odrekanje in vso vloženo energijo.
vse lepo :-*
Ametist:
--- Quote from: taja6 on November 11, 2011, 10:17:54 AM ---
--- End quote ---
P.S.
--- End quote ---
Zaupam, da je tudi zame prišel čas, ko bom poplačana za svoj trud, odrekanje in vso vloženo energijo.
--- End quote ---
Hvala Taja,
moje sanje analiziram že preko 20 let in moram priznati, da mi to pomaga. Veliko me je naučila Regina, ko mi je moje sanje preko ZS pojasnila (ko so bile take, da jih nisem mogla razvozlati). Zato si upam trditi Taja, da je prišel tvoj čas - čas miru in pobiranja sadov.... to potrjujejo tudi konji (modre živali), saj so mirni in srečni.
taja6:
--- Quote from: Ametist on November 11, 2011, 10:22:04 AM ---
--- Quote from: taja6 on November 11, 2011, 10:17:54 AM ---
--- End quote ---
P.S.
--- End quote ---
--- End quote ---
Hvala Taja,
moje sanje analiziram že preko 20 let in moram priznati, da mi to pomaga. Veliko me je naučila Regina, ko mi je moje sanje preko ZS pojasnila (ko so bile take, da jih nisem mogla razvozlati). Zato si upam trditi Taja, da je prišel tvoj čas - čas miru in pobiranja sadov.... to potrjujejo tudi konji (modre živali), saj so mirni in srečni.
--- End quote ---
tudi sama pridno spremljam in analiziram svoje sanje vsaj že iz svojih študentskih časov. Določenih sanj se spomnim, ki sem jih sanjala že kot otrok. Dolga leta sem si redno vodila sanjski dnevnik. Resnično dobiš veliko odgovorov v sanjah in usmeritev, kako določeno zadevo raz/rešiti. Vsak večer sanjam in se večinoma spomnim sanj; vsakokrat, ko grem spat, se mi zdi kot da grem v kino ;D
lepe sanje Ametist in še enkrat hvala :-*
sanjalka:
Danes sem zelo intenzivno sanjala kako sva si z mojim dragim ogledovala novo hišo, v kateri naj bi živeli.
Ogledovala sva si pritličje in bilo je res lepo, lepe velike sobe, veliko prostorov, ki so bili razgibani, že opremljeni, skratka bilo nama je vse zelo všeč. Dnevna soba se nama je zdela najprej malo majhna, pa sva ugotovila da je to pravzaprav jedilnica, ki se nato nadaljuje v zelo veliko dnevno sobo.
Potem sva si šla ogledat še spodnje prostore in ko sva šla po stopnicah v spodnje prostore sva ugotovila, da je stena pri stopnicah malo poškodovana, zelo malo in mi je moj dragi rekel, da to ni nič takega, bo že on uredil, da jo bodo popravili.
V spodnji prostorih pa ni bila klet, kot je to običajno, ampak sami WC in kopalnice in takšni mali tuši bolj za umivanje nog in spodnejga dela telesa. Začudena sem bila, da ni nobenega velikega tuša ali pa kopalne kadi, drugače pa je bilo zelo inovativno in lepo, bila sem pač samo rpesenečena, kdo se je spomnil na tak način opremiti in da ni v opremo vključil tudi normalnega tuša oz. banje.
Moram povedati potem še to, da ko se zbudim, mi moj dragi pove, da je sanjal, da sva prodala vse kar sva imela, vzela v najem hišo in živela od obresti, ki sva jih dobivala od prodanega imetja :D
Zanimivo, da sva oba sanjala hišo...
Bo katera lahko kaj pokomentirala,prosim :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version