Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
sanjalka:
Rena, super zlata si. Ja, verjetno je to, da ima partner močan vpliv name. Tukaj sem močno začutila, da je to lahko moj problem, da moram biti bolj odločna. Drugače sem bila pa vesela v sanjah, da sem zbrala pogum in odplavala malo dlje od obale, sicer sem se zanesla na plavalne copate, v njih sem čutila varnost,ampak vseeno. Verjetno plavalni copati, ki so na nogah lahko predstavljajo tudi, da se počutim varno v svojem obuvalu, se počutim varno, če se zanesem nase. Hvala ti :-* :-*
Rena:
Ni za kaj Sanjalka, bom res za vikend še malo premislila :-*
sanjalka:
Bom vesela tvojega komentarja ;)
Hvala :-*
Rena:
--- Quote from: sanjalka on June 21, 2012, 04:11:48 PM ---Sem spet sanjala sanje z vodo :)
Sem se znašla ob obali, ob morju, v katerem je že plaval moj partner in me vabil naj grem še jaz plavati.
Morje je bilo kristalno čisto, tako čistega, prosojnega, lepega morja še nisem videla niti na slikah. V sanjah sem pomislila ravno to,da kaj tako lepega še nisem videla. No in sem šla v vodo, voda je bila blagodejno mehka, prijetna, kot bi me objela, res čudovit občutek. Prvo sem pomislila, da to morje pa nima toliko soli kot ostala morja, saj je bila voda tako zelo prijetno mehka. Pomislila sem, da bi se lahko utopila, če bi plavala predaleč, ker nima toliko soli, ob tej misli sem začutila, da imam na nogah plavalne copate ( v resnici jih sploh nimam) in da me bodo že te držale gor, da se ne utopim. No in tako plavam, uživam v plavanju, zberem pogum in se že oddaljim od obale, ko pogledam partnerja in vidim v njegovih očeh strah, grozo, nagonsko sem začutila, da je v vodi neka nevarnost, ne vem ali mi je rekel, da je notri morski pes ali sem si to domišljala. Obrnila sem se in nisem videla nič, potem sem si mislila, da če on to vidi, potem sigurno morski pes je v vodi, samo da ga jaz še ne vidim,pomislila sem, da sem videla senco na vodni gladini, ampak občutek imam, da je bilo to vse le plod domišljije, ker če sem v partnerjevih očeh videla tako grozo, potem definitivno morski pes je notri. Postalo je strah tudi mene, zagrabila me je panika, moje telo je bilo v krču, kot da se ne more premakniti in vedela sem, da sama ne bom zmogla tako hitro priplavati do obale. Pogledala sem proti partnerju, da bi mu dala roko, da bi mi pomagal, toda on je imel v rokah že svojega sina in sem vedela, da obema pač ne more pomagati, in da se mi ne bo uspelo rešiti. V grozi sem se zbudila...
Rena, prosim kaj ti misliš, kaj mi hoče podzavest povedati?
Hvala :-*
--- End quote ---
Morje je naš nekdanji dom, če je mirno, kristalno čisto, se v njem počutimo varne, mirne, zaščitene. S partnerjem ob strani se gotovo počutiš tako. Zanimivo je, kako si pomislila na sol, ki je začimba našega življenja. Kot da ti nekako to partnerstvo pomeni to začimbo življenja, a hkrati se zavedaš, da se moraš nasloniti tudi nase in s svojimi nogami prehoditi razdalje do svojih ciljev. Če že nimaš čevljev, imaš vsaj copate ;). Ko se oddaljiš od partnerja, si negotova. Nekaj je v vodi, ne veš točno, kaj. Strah pred neznanim! S tem se ne upaš soočati sama. Podajaš roko partnerju, a ta ti je ne more vedno podati. Normalno, v življenju ti ne bo vedno na voljo, čeprav bo to želel. Življenjske situacije so že takšne. Bila si v krču, pomišljala, da se ti ne bo uspelo rešiti...česa te je tako strah? Globoko nekje na dnu (morja) je nek strahec, da bi ostala sama...ali kaj takega? Ne boj se...ne boš sama. Če pa že, imaš svoje roke, svoje noge, na nogah pa celo copate...kar je vsaj nekaj, nisi bosa. Vedno se najde rešitev, le pogumno :-*
sandry_ca:
Danes iz nočne sem imela zelo močne sanje, vsaj meni so bile. Sanjala sem močen potres, kjer je bilo ogromno poškodovanih, meni ni bilo na srečo nič...imela pa sem ogromno moč, ki mi je bila podarjena da lahko pomagam poškodovancem. Zdravila sem z rokami in s svetlobo... bilo je magično in čutila sem ogromen ponos.
Res lahko rečem da so bile čudovite sanje. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version