Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
Azra:
--- Quote from: Regina on July 01, 2009, 09:11:06 AM ---
--- Quote from: Azra on June 30, 2009, 04:32:51 AM ---Malo smesne sanje sem imela.
Ne vem kako si naj razlagam.
V sanjah sem prepricevala drugo osebo. Bilo je tako, da mi je ta oseba rekla, da me se ni videla v eni obleki in jaz nazaj, da me je. Sem trdila in res bila pripricana v to. Potem sem v sanjah videla sebe v tisti obleki, kot en oblacek nad mojo glavo / varianta strip.
Smesno tole. ;D
--- End quote ---
V teh sanjah bi lahko bila kakšna smernica, ni pa nujno. Bolj pomembno je, da se ti vse smeji ;D
--- End quote ---
O.k. :) :-*
Danes so se mi sanje ponovile kot pred tednom dni / previjanje dojencka na postelji, le da sem se tokrat sanjala ime.
Lep vikend, Sanjalci
ang:
Regina:
--- Quote from: sanjalka on July 01, 2009, 09:11:10 PM ---Uf,sem se razpisala,ampak mi ne dajo miru tele sanje,zato Reginca vsakega tvojega namiga kaj mi hočejo tele sanje povedati,bom zelo vesela. ang: :-* ang:
--- End quote ---
Pa si se res razpisala ;D
To so sanje, ki imajo močan simbolni pomen, hkrati pa gre za ponazoritev tako različnih stvari, da bi bilo treba od besede do besede, se poglobit in naredit konkretno analizo. Žal mi je, ampak odkrito povem, da bi v tem primeru bilo škoda samo namigovat, če pa te sanje ne bodo "spustile", me še vedno lahko najdeš na privat. ;)
http://www.sepet-sanj.com/splosno/storitve.htm
Regina:
--- Quote from: apemaya on July 03, 2009, 12:25:24 PM ---Kar me malo bega in ne razumem je, da sem ob strelih res cutila neko bolecino, pri drugem sem pa obcutila bolecino in neko toplino, pa kot bi nekam odtavala (si predstavljam, da tako zgleda ko izgubis zavest, ampak se istocasno necesa zaves). Pa se nisem zbudila z bolecinami, niti mi ni zaspala roka... ne vem, kaj bi to bilo, ce sploh kaj.
Poljubcek :)
--- End quote ---
Se mi zdi, da bolečina in toplina kar sodita k takim sanjam in bi bilo bolj nenavadno, če ju ne bi čutila. To bi bilo namreč znamenje, da nekje zastaja energija.
Regina:
--- Quote from: Azra on July 03, 2009, 09:15:20 PM ---
Danes so se mi sanje ponovile kot pred tednom dni / previjanje dojencka na postelji, le da sem se tokrat sanjala ime.
--- End quote ---
Ime ti pa že nekaj več pove ;)
Mojzes:
Sem sanjal čeraj eno glavo, obraz, moski.spol, meni sedaj ze poznano osebo, realno še ne, samo preko...v glavnem, kaj mi zeli ta obraz povedat",prispodoba,snidenje, željen kontakt,..preroske sanje, Regina morda?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version