Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma X

<< < (19/142) > >>

Regina:

--- Quote from: skorpijonka on July 08, 2009, 10:20:24 AM ---Iskala sem pod pomen šola, izpit, sovražnik, pa nekako se nisem dokopala do prave razlage.
Ne dvomim pa v tvoje sposobnosti.

--- End quote ---

O šoli je kar nekaj primerov, izpiiti so pa ena taka zanimiva izkušnja, za katero lahko najdemo v svojem življenju številne primerjave. Čeprav smo precej napredovali, so lahko občutki precej podobni, le čas je drugačen, pa tudi "sošolci, učitelji in vsebine" se nenehno spreminjajo.
Sovražnika v tvojih sanjah nisem našla. Vsaj na ta način te sošolke nisem razumele, pa čeprav je nikoli nisi marala. Sicer pa ljudje in vloge, ki jih v sanjah igrajo, v glavnem simbolizirajo različne vidike naše osebnosti. Enih se zavedamo, drugih ne.

Maja:
Grozne sanje sem imela danes, pa tako žive ... :(

Nekdo, ki ga imam zelo rada, naj bi imel neke težave z nogo in naj bi mu jo amputirali. Mene jep otem skrbelo, kako bo to prenesel, ampak pri sebi sem bila pa odločena, da ostanem z njim do konca življenja, čeprav bi bilo težko. Spomnim se svojega močnega občutka, ko sem razmišljala, da ni zame nič drugačen in da mram biti z njim, ker me potrebuje.

Lepo prosim za razlago.

Azra:

--- Quote from: Regina on July 09, 2009, 08:38:16 AM ---
--- Quote from: Azra on July 07, 2009, 06:16:41 PM ---Jaz zadnje dneve in noci ogromno sanjam, ker ogromno spim, haluciniram.

Staknila sem gripo, kakrsne ne pomnim ... po 3eh dnevih, je danes prvi dan, da lahko stojim na nogah in pa tudi tipkam.

Verjetno so sanje slabe zaradi mojega stanja, a najbolj se spomnim danasnjih.

--- End quote ---

Simbolika je že taka, kot da bi brala simptome.  ::)
No, vsekakor ti želim, da čimprej ozdraviš, potem bodo pa tudi sanje bolj prijetne. :-*

--- End quote ---

Simptome, da.  ;D
Je ze boljse, sedaj ne sanjam.  :P
Bom se potrudila danes.
Lep vikend Regina, in vsem.
 :-*

Regina:

--- Quote from: ženska on July 09, 2009, 03:34:15 PM ---Grozne sanje sem imela danes, pa tako žive ... :(

Nekdo, ki ga imam zelo rada, naj bi imel neke težave z nogo in naj bi mu jo amputirali. Mene jep otem skrbelo, kako bo to prenesel, ampak pri sebi sem bila pa odločena, da ostanem z njim do konca življenja, čeprav bi bilo težko. Spomnim se svojega močnega občutka, ko sem razmišljala, da ni zame nič drugačen in da mram biti z njim, ker me potrebuje.

Lepo prosim za razlago.

--- End quote ---

Verjetno se ti ta nekdo v resnici ne more, noče, ne sme... približat tako, kot bi si želela, ali pa je ta ista oseba le prispodoba za neki drugi nepopolni odnos.

Regina:

--- Quote from: Azra on July 11, 2009, 03:59:00 AM ---Simptome, da.  ;D
Je ze boljse, sedaj ne sanjam.  :P
Bom se potrudila danes.
Lep vikend Regina, in vsem.
 :-*

--- End quote ---

Tudi tebi lep vikend, Azra  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page