Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329486 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #480 on: March 15, 2011, 03:10:01 PM »
Danes sem sanjala našo Teo :)
Sem sanjala, da nas je nekaj učila, nam predavala, bili smo v učilnici, potem je prišel še Ljubo in nastala je zabava, odmor-kot v šoli :D
Imeli smo malico, vsi so jedli francosko solato, samo ena oseba je imela še rezino pršuta, mmmm kako mi je zadišal, vendar je bila to zadnja rezina, ostali so že ve pojedli, tako da sem vedela, da nam je ostala samo še francoska solata, kar pa sploh ni bilo tako slabo.
S Teo sva stali v vrsti in čakali, da dobiva svojo porcijo ferancoske solate, ta čas mi je razlagala nekaj o tem kako pomembno je kakšno fonetiko kdo uporablja-kakšne glasove ali pač kakšne besede. Jaz sem rekla, da znam samo slovensko, Tea pa da zna francosko-ne vem več zakaj je bilo to tako zelo pomembno,samo vem, da mi je rekla, da z tega vse izvira, da je to zelo pomembno kako kdo govori, da ima pač vsak svojo fonetiko (prav ta izraz mi je ostal v spominu)

Hm, kaj naj bi to pomenilo ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #481 on: March 18, 2011, 07:31:19 AM »
Hehe, kako zanimivo, da te nekdo Sanja

Kaj si bila na gong kopeli v Kranju. Tam smo naredili tudi eno vajo odpiranja glasu. Sam če je kdo govoril francosko, pa nimam pojma.

Hm, glasovi, pršut, francoska ......... :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #482 on: March 18, 2011, 07:42:42 AM »

hehehehe :D
Ne, nisem bila na Gong kopeli v Kranju. Sem bila že pred par leti na gong kopeli pri Petru iz Nizozemske, res super.
Sem takrat doživljala božansko ljubezen, to se težko opiše z besedami, šla mi je kurja polt, solze sreče sem imela v očeh od same neizmerne božanske ljubezni-kako je vse prav tako kot je, kako je vse ena sama ljubezen,skratka res prerojenje ang:

Ja, ne vem pa kaj naj s tole francoščino in francosko solato :D :D :D
Ampak bili smo ena velika skupina in ti si bila super učiteljica ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #483 on: March 18, 2011, 07:48:47 AM »
Ja, zvočne kopeli so res božanske. Mene včasih med tem kar zamede in se vležem kar ob skledah, čeprav bi naj nanje igrala med koncertom  :D in se prepustim.

Hm, glede sanj bodo znalci kaj povedali. Jaz se zelo redko spomnim sanj. Ampak ravno danes sem sanjala o dediščini, ki naj bi jo dobila, konkretno je šlo za nekaj denarja.
Očitno se bo kaj dogajalo, ker sem si sanje zapomnila.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #484 on: March 18, 2011, 07:56:34 AM »
Jaz ti želim,da se tvoje sanje spravijo v resničnost in dobiš velikooooooo denarja ;D
No, jaz pa sanjam zelo intenzivno vsak dan, že od otroštva in veliko mojih sanj je bilo preroških, tako da pravim, da živim dva življenja naenkrat-enega nočnega in enega dnevnega :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #485 on: March 18, 2011, 05:39:15 PM »
Kak pomen nosijo milni mehurčki? ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #486 on: March 18, 2011, 06:21:19 PM »
Jaz ti želim,da se tvoje sanje spravijo v resničnost in dobiš velikooooooo denarja ;D
No, jaz pa sanjam zelo intenzivno vsak dan, že od otroštva in veliko mojih sanj je bilo preroških, tako da pravim, da živim dva življenja naenkrat-enega nočnega in enega dnevnega :)
Hvala Sanjalka

Sanjati je super  :D
www.Astro-Star.net

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #487 on: March 31, 2011, 07:28:04 AM »
Meni se že dve noči zaporedoma sanja, da mi je umrl stari ata (ta mi je umrl že pred 22 leti), da leži na parah, da ga moj mož ovija v dekno, potem pa se zbudim. Občutek mi je grozen, ker imam strah pred mrtvaki. Pa ne vem zakaj.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #488 on: April 17, 2011, 08:33:42 AM »
A lahko še jst eno razlago prosim. Spet se mi je sanjalo, da je vojna, tista prava jaški, puške, skrivanje, napadanje... tokrat tle v bližini doma. Se mi pa te sanje tolkrat ponavlajo, da mi je že tečno.

Help, hvala :)

Offline Merlin

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #489 on: May 13, 2011, 05:23:15 PM »
Pozdravljeni!

Čeprav sem nov član, a bi mi PROSIM lahko kdo razložil pomen sanj?

V sanjah sem bil nekje v naravi. Zraven sem imel majhnega psa in otroka. Drugače še nimam otrok. Prisotna sta bila tudi kolegica in njen fant. Ona se je igrala s psom, on z otrokom, jaz pa sem bil na računalniku, ki je bil kr sredi ničesar v naravi. Nakar je ta otrok njemu padal v potok. Potok je bil zelo deroč, voda kristalno čista, a ne globoka, le toliko, da je potok otroka kar nesel s seboj. Medtem, ga je on poskušal malo nižje ujeti, vendar mu to ni uspelo. Nato sem se jaz pognal v tek, saj sem ga želel rešiti. Vmes pa sem se temu prijatelju zadrl:  ˝Ubil te bom!˝ Pomoje iz jeze, ker ni dovolj čuval tega otroka, ki je v sanjah bil moj. Medtem ko sem tekal, da bi ujel tega otroka iz potoka, sem se zbudil ves prestrašen. Sanje so bile zelo inteznivne in realne.

Če mi lahko mora kdo razloži kaj bi vse to pomenilo, se najlepše zahvaljujem! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #490 on: May 16, 2011, 08:31:07 AM »
Merlin živjo in pozdravljen in dobrodošel na forumu

Sanje je razlagala na forumu Regina. Lahko se obrneš na njen spletni naslov, pa se dogovorita, ker na forumu ni več aktivna.

Lep dan
Tea
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #491 on: June 08, 2011, 09:49:32 AM »
Danes sem sanjala, da sem mrtva in sem duša, ki leta nad domačim krajem. Letela sem lahko samo par metrov nad tlemi, potem me je spet kar potegnilo dol, sem se morala kar trudit, da sem se dvignila od tal. In sem obiskovala in opazovala ljudi. Videli so me lahko le tisti, za katere sem želela, da me vidijo. Potem sem hotela obiskati domačo hišo in pogledat mami, pa je budilka zazvonila prej ...
9ZK 656

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #492 on: June 21, 2011, 07:09:26 AM »
Js pa sem tako sanjal, da sem se na koncu 4x zbudil iz sanj v sanje predno sem se dejansko zbudil.
Sanjalo pa se mi je, da sem hodil po starem mestnem jedru sodobnega mesta, ki je zgledalo kot nekje, na Japonskem.
Šel sem v garažno hišo in so imeli za parkiranje tako, da si moral prisloniti oči, da te je prepoznal in si lahko parkiral.
Ko smo šli v stavbo se je na jutro začel potres in smo gledali, kako so se stavbe migale sem te tja.

AJa pa še to. Ko smo šli iz centra proti temu domu, sem gledal kako so živali tekle skupaj proti toku vendar mi ni bilo jasno zakaj...

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #493 on: June 23, 2011, 08:31:08 AM »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #494 on: June 23, 2011, 11:03:00 AM »
U Simbio tole pa so bile sanje  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/