Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #150 on: August 23, 2009, 02:23:01 AM »
Jao kdaj bom spet sanjala ...  ::)

Saj sanjamo skoz. Kdaj se boš spet spomnila, kaj si sanjala, vključno z mano? Ker jaz se morda enkrat mesečno, zadnje čase še to ne. Morda pa bi se morale spravit prej spat?

:-* Gaja

Hja, res je ... jaz grem sedaj,
Lepe sanje
 :-* ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #151 on: August 23, 2009, 02:36:47 AM »
Jao kdaj bom spet sanjala ...  ::)

Saj sanjamo skoz. Kdaj se boš spet spomnila, kaj si sanjala, vključno z mano? Ker jaz se morda enkrat mesečno, zadnje čase še to ne. Morda pa bi se morale spravit prej spat?

Hja, res je ... jaz grem sedaj,
Lepe sanje
 :-* ang:

Hvala enako. Jaz moram pogledat, če je še kaj kave za portirja. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #152 on: August 24, 2009, 09:41:48 AM »
:) jaz sem pa sanjala,da sem kopala belega višavskega terierja hm kaj naj bi to pomenilo še trenutno ne razumem

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #153 on: August 24, 2009, 01:25:50 PM »
Danes so bile komunikacijske sanje  ;D
najprej sem se pogovarjala preko Skypa in ne samo, da sem slisala glas, tudi enako sem dobila natipkano preko ekrana.
Potem mi je prijateljica poslala sms sporocilo, nazadnje me je nekdo klical. Videla sem cifro in se nisem javila.  ;D
B****  >:D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #154 on: August 24, 2009, 01:35:02 PM »
:) jaz sem pa sanjala,da sem kopala belega višavskega terierja hm kaj naj bi to pomenilo še trenutno ne razumem

Najverjetneje z vodo, a ne  ;)
Morda se zelis znebiti starih, razvad, vzorcev, slabe vesti, nevsecnosti. /?
Pes je dober znak v sanjah, odvisno pa tudi od njegove vloge v sanjah. Lahko prikazuje tebe samo.
Beli visavski terier/poglej njegovo karekteristike temperamenta.
Ima ga prijateljica in lahko recem, da je izredno trmast in igriv.  :)
In nekaj iz interneta:

PRAVA OSEBNOST TERIEREJA

Če se odločite za belega višavskega terierja, morate najprej imeti radi terierje in vse pse, ki so zelo aktivni. Če je za vas domača žival pes, ki le poležava okoli vaših nog, beli višavski terier ne bi bil dobra izbira.

Ljudje pogosto govorijo o bevskajočih majhnih terierjih, vendar ob tem pozabljajo, da je za to dober razlog. To je bila namreč njihova prvotna delovna zahteva.
V osnovi je bil namen vsakega psa ali ubiti plen pod zemljo ali opozoriti lovca, kje plen je. Vse to je seveda spremljalo glasno in vztrajno lajanje.
Čeprav večina belih višavskih terierjev danes ni več izkoriščanih za tako delo, je to še vedno njihov "poklic".
Eni so bolj, drugi manj glasni. So pa zato ponavadi dobri čuvaji. Res je, da so majhni, toda glasen lajež je ponavadi dovolj, da odžene vsiljivce.

Čeprav je to majhen kuža, je zelo aktiven. Tako potrebuje več sprehodov na dan ali pa dostop do ograjenega dvorišča.
Obožuje tudi igro z metanjem igračk.
Nikoli pa ne pustite, da se vaš beli višavski terier podi okoli nenadzorovano, kajti ta kuža je presenetljivo hiter in se lahko v trenutku zapodi za kakšno muco, ne glede na to, kako dobro je treniran je. Za to je kriv njegov terierski nagon.

Ne smemo pa pozabiti na še eno delovno lastnost, to je kopanje.

http://maltezan.mojforum.si/maltezan-about284.html

P.s.
Zdaj pa upam, da nisem zgresila sanjske tematike.  ;D

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #155 on: August 24, 2009, 07:13:41 PM »
hej:)
jap z vodo  ;D.... res pa je,da se zadnje čase ukvarjam s tem, da bi nekaj razvad odpravila  :D,hm sam opis temperamenta je pa resničen,ker mislim da je ta pes bil od moje kolgeice in mi je par stvari znanih za njegov tempperament, par si mi jih pa še ti predložila hvalaaaa ;) ;D.... jah zgleda,da moja trma še skozi sanje "drma"  ;D....joke....azra hvala ti again za  dobre smernice intrepretacije mojih sanj :-* ;)

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #156 on: August 25, 2009, 08:17:31 AM »
Na ograjo sem hotela navezati lestev, ki ni bila niti lesena, niti kovinska, nekam čudno lahka (?!) za oporo rožam, ki se jih niti ne spomnim, da bi bile kaj pretirano velike. Malo zelenja na ograji. Pomagat mi je prišel tast, ki ga nisem videla v obraz. Lestev sem nastavila diagonalno in jo naslonila na stopnico, nato pa sem jo zavezala na vozel s špago, spomnim se, da sem vezala zelo majhen vozel, da ne bi bilo preveč odvečnih vrvic. Ker nisem imela noža, da bi odrezala špago sem odšla po njega (čeprav se sploh nisem premaknila nikamor), pogledam gor in vidim odrezan vozel, ter 2 vrvici, ki visita. Bila sem brez noža, odkod odrezana vrvica ne vem. Drugega vozla nisem naredila, čeprav je bil moj namen pritrditi lestev na ograjo.
Vse to pa se je dogajalo na balkonu svakinjine tašče (?!).
Tem sanjam so sledile še ene, ki pa jih nikakor ne morem priklicati v spomin  :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #157 on: August 25, 2009, 10:44:37 AM »
Joj, kako ste bili pridni,  :-* ampak toliko časa me ni bilo, da ste verjetno že vse predelali in kakšen moj namig zdaj ne bi bil več zanimiv.  ;D

Sicer pa vidim, da ste se kar dobro znašli in zelo bom vesela, če se boste tudi v bodoče. Pri meni se namreč že nekaj časa tako full dogaja, da mi zmanjkuje časa za kakšne resne namige, s takimi ekspresnimi in površnimi pa niti sama več nisem zadovoljna.
Seveda pa to ne pomeni, da se vam kdaj pa kdaj ne pridružim pri kakšni debati. Le bolj bolj občasno bo in iz ozadja. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline buttafly

• Novinec
  • *
« Reply #158 on: August 25, 2009, 08:16:44 PM »
Ojla Regina WB, jz bom pocakala.. mogoce pa bom bla na tvoji strani izrebana v uni nagradni igri  ;) bom pol isto vprasala, k une sanje so mi ble najbol pomembne do zdej.

fajn bodi ,papa

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #159 on: August 25, 2009, 08:20:54 PM »
Saj smo tudi sanjali, dovolj, torej kako naj nebi bili pridni. Ti kot praviš si padla v razna dogajanja, zato si bomo seveda pomagali sami.   Itak, da si tu.  

Andres
« Last Edit: August 25, 2009, 08:26:00 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #160 on: August 26, 2009, 03:12:03 PM »
moje današnje sanje so bile kot,da bi spet bila v os.šoli pri biologiji samo,da sem jaz razlagala kako se kruh polaga v košare :-\ ter dva bela goloba sta bila ob meni jaz in moje sanje,težko jih je razumet še težje pa brez njih živet ;D ang:
regina pozdravljena še z moje strani  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #161 on: August 26, 2009, 06:19:37 PM »
Tudi jaz se spomnim nocojšnjih sanj. Sem sanjala, da sem šla učit nazaj na staro šolo za nekaj ur tedensko. Stari sodelavci, stare energije, jaz pa v bistvu ob vsem tem nisem čutila nič posebnega, ne odpora ne navdušenja. Sprejela sem, kot da tako pač je. Vem pa, da je do tega prišlo zato, ker sem včeraj srečala bivšo sodelavko, ki me je vprašala, če sem jim kaj fauš oz, da so najbrž oni meni. Sem potem razmišljala, kaj vse bi morala zdaj delati v šoli - popravci, priprave, konference itd. brrr :P in sem si samo mislila, hvala bogu, da sem ušla. Izredno vesela sem bila pa starih di(v)jakov. ;)

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #162 on: August 26, 2009, 09:37:25 PM »
Joj, kako ste bili pridni,  :-* ampak toliko časa me ni bilo, da ste verjetno že vse predelali in kakšen moj namig zdaj ne bi bil več zanimiv.  ;D

Sicer pa vidim, da ste se kar dobro znašli in zelo bom vesela, če se boste tudi v bodoče. Pri meni se namreč že nekaj časa tako full dogaja, da mi zmanjkuje časa za kakšne resne namige, s takimi ekspresnimi in površnimi pa niti sama več nisem zadovoljna.
Seveda pa to ne pomeni, da se vam kdaj pa kdaj ne pridružim pri kakšni debati. Le bolj bolj občasno bo in iz ozadja. ;)

Dobrodošla spet nazaj, draga Regina! Uživaj v vsem, kar počneš! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #163 on: August 27, 2009, 08:13:59 AM »
Hvala, Mačica in tia  ;) Prijetno je biti spet med vami  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #164 on: August 29, 2009, 07:55:32 PM »
Lepo prosim za razlago sanj.

Bilo je grozno  :'( sanjala sem, da mi je umrla mama  :'(  kar sem ugotovila na koncu

Neka oseba (ma koncu sem ugotovila, da je bila to mama) je padla v neko brezno. Ker je bilo zvečer, je niso/nismo reševali. Jaz in nekdo (mislim, da je bil to moj sin) sva "spala" poleg brezna. Ne vem kdaj in kako so jo izvlekli ven iz tega brezna in jo pokrili z rjuho. Nisem si upala pogledat kdo je to, ampak sem vsakič odmaknila pogled, ko je kdo dvignil rjuho in pogledal kdo je. Na kar enkrat le pogledam in ugotovim, da je to moja mama, že rahlo razpadajoča, ki se je začela premikati in je oživela, vsa razpadajoča je vpila in se drla, rjovela ... tudi proti meni ... iz nje je vrela vsa jeza, žalost, razočaranje ...  Bilo me je resnično, groozno strah ... zbudila me je ura na mobitelu - pogledam na ekranček  00:00, bujenje pa sem si napravila ob 00:27?!?!  Imela sem občutek, da se mi meša ..... res je bilo strašno in bilo me je strah ....  Nakar me RESNIČNO kliče brat, ura je bila nekaj pred polnočjo.

Že v naprej sem hvaležna vsakemu, ki bo to prebral in mi sporočil kaj to pomeni.