Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (50/80) > >>

Princes:

--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PM ---
--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PM ---Neely, prosim za karto. Hvala :-*

--- End quote ---
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem.  ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote   ;) ).
Kar javi, sem še tu.  ;)

--- End quote ---

Oprosti, sem narobe napisala, prosim za tvoje intuitivno sporočilo :)

neely18:

--- Quote from: Tea linjavascript:void(0);
Shockedk=topic=2148.msg79976#msg79976 date=1250508502 ---

V dar sem dobila namreč teden dni nazaj sliko kjer ženska kaže na grad ......

--- End quote ---

Čakaj malo ...  :o Jaz bi temu rekla "sledi sporočilom" in ali "bodi pozorna na ponavljajoče se znake.  ;)
Torej ... Velike sreče!  :-*

neely18:

--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:29:02 PM ---
--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PM ---
--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PM ---Neely, prosim za karto. Hvala :-*

--- End quote ---
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem.  ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote   ;) ).
Kar javi, sem še tu.  ;)

--- End quote ---

Oprosti, sem narobe napisala, prosim za tvoje intuitivno sporočilo :)

--- End quote ---

:D Princes, čisto prav si napisala, samo sem tako padla v to "pustim se presenetiti sporočila", da nisem bila prepričana, kaj misliš. In če res karto iz katerega "decka".  ;)

Daj mi trenutek, grem malo "glavo hladit".  ;) (po "sod vode", da ne dehidriram  :D )

Tea:

--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:30:21 PM ---
--- Quote from: Tea linjavascript:void(0);
Shockedk=topic=2148.msg79976#msg79976 date=1250508502 ---

V dar sem dobila namreč teden dni nazaj sliko kjer ženska kaže na grad ......

--- End quote ---

Čakaj malo ...  :o Jaz bi temu rekla "sledi sporočilom" in ali "bodi pozorna na ponavljajoče se znake.  ;)
Torej ... Velike sreče!  :-*

--- End quote ---

hvala Nely
 ang:

Rena:

--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:11:42 PM ---
Prosim Rena. Me veseli, da je sporočilo doseglo namen.  ;)
Ti le zaupaj in tu je vsa umetnost. Vedno se vračaj v srce in izhajaj, pa naj karkolisigabodi.  :-*

--- End quote ---

Uf kar vrvi danes tukaj. Smo kot čebele okoli medu in prav je tako  :D. Kako fajn beseda, karkolisigabodi... Jo bom večkrat uporabila. Bolj ko si karkolisigabodi upaš (mislim osebna soočenja), bolj raste pogum. Ane  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version