Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
Princes:
--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PM ---
--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PM ---Neely, prosim za karto. Hvala :-*
--- End quote ---
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem. ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote ;) ).
Kar javi, sem še tu. ;)
--- End quote ---
Oprosti, sem narobe napisala, prosim za tvoje intuitivno sporočilo :)
neely18:
--- Quote from: Tea linjavascript:void(0);
Shockedk=topic=2148.msg79976#msg79976 date=1250508502 ---
V dar sem dobila namreč teden dni nazaj sliko kjer ženska kaže na grad ......
--- End quote ---
Čakaj malo ... :o Jaz bi temu rekla "sledi sporočilom" in ali "bodi pozorna na ponavljajoče se znake. ;)
Torej ... Velike sreče! :-*
neely18:
--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:29:02 PM ---
--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:27:29 PM ---
--- Quote from: Princes on August 17, 2009, 01:14:59 PM ---Neely, prosim za karto. Hvala :-*
--- End quote ---
Draga Princeska, imaš posebno željo iz navedenih v mojem "napovednem" postu ali si morda mislila na enako posredovanje, kot ostala dekleta. Saj ti lahko karto povlečem. ;) Ne oziraj se na post namenjen Taji, ker sem jo le malo podražila, saj sem začutila, da se tudi ona javi in sem že imela sporočilo zabeleženo (nehote ;) ).
Kar javi, sem še tu. ;)
--- End quote ---
Oprosti, sem narobe napisala, prosim za tvoje intuitivno sporočilo :)
--- End quote ---
:D Princes, čisto prav si napisala, samo sem tako padla v to "pustim se presenetiti sporočila", da nisem bila prepričana, kaj misliš. In če res karto iz katerega "decka". ;)
Daj mi trenutek, grem malo "glavo hladit". ;) (po "sod vode", da ne dehidriram :D )
Tea:
--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:30:21 PM ---
--- Quote from: Tea linjavascript:void(0);
Shockedk=topic=2148.msg79976#msg79976 date=1250508502 ---
V dar sem dobila namreč teden dni nazaj sliko kjer ženska kaže na grad ......
--- End quote ---
Čakaj malo ... :o Jaz bi temu rekla "sledi sporočilom" in ali "bodi pozorna na ponavljajoče se znake. ;)
Torej ... Velike sreče! :-*
--- End quote ---
hvala Nely
ang:
Rena:
--- Quote from: neely18 on August 17, 2009, 01:11:42 PM ---
Prosim Rena. Me veseli, da je sporočilo doseglo namen. ;)
Ti le zaupaj in tu je vsa umetnost. Vedno se vračaj v srce in izhajaj, pa naj karkolisigabodi. :-*
--- End quote ---
Uf kar vrvi danes tukaj. Smo kot čebele okoli medu in prav je tako :D. Kako fajn beseda, karkolisigabodi... Jo bom večkrat uporabila. Bolj ko si karkolisigabodi upaš (mislim osebna soočenja), bolj raste pogum. Ane ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version