Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - III. del
Tea:
--- Quote from: Rena on August 18, 2009, 08:42:25 AM ---Sem vedno za :D
--- End quote ---
Rena, ti si pa pred neko odločitvijo. Morske deklice ti svetujejo, da poslušaš svojo intuicijo, podporo pa imaš v vsem angelskem in nebeškem stvarstvu.
Prav bi bilo, da slediš svojemu srcu
Nena:
--- Quote from: Tea on August 18, 2009, 08:27:14 AM ---Danes sem na voljo za angelski vpogled, če katera želi
ang: ang:
--- End quote ---
Seveda, draga... :-* ang:
Tea:
--- Quote from: sonce on August 18, 2009, 08:51:01 AM ---
--- Quote from: Tea on August 18, 2009, 08:27:14 AM ---Danes sem na voljo za angelski vpogled, če katera želi
--- End quote ---
Če bi hotela, bi lepo prosila. :shy
Hvala :-* ang:
--- End quote ---
Si naravni zdravitelj, zato se posveti pomoči ljudem, ob tem pa seveda tudi svojemu dodatnemu izobraževanju na tem področju.
Tea:
--- Quote from: skorpijonka on August 18, 2009, 08:54:46 AM ---
--- End quote ---
Uf, lepo prosim. Hvala lepa. :-*
--- End quote ---
Skrbi te za denar oz. finančno varnost
Sporočilo: čas je že, da zaupaš. Dejaj pozitivne afirmacije in odpri se za blaginjo. Vse je že v tvojih rokah, le videti še nočeš.
Tea:
--- Quote from: Nena on August 18, 2009, 08:57:28 AM ---
--- End quote ---
Seveda, draga... :-* ang:
--- End quote ---
Zdaj je čas, da se premakneš dalje. Lekcijo si osvojila, zato je to stvar preteklosti.
Zdaj je čas, da živiš novo življenjsko izkušnjo v harmoniji in miru
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version