Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (65/80) > >>

Mačica:

--- Quote from: neely18 on August 20, 2009, 01:25:27 PM ---
--- Quote from: Mačica on August 20, 2009, 12:55:36 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 20, 2009, 11:10:17 AM ---danes je z mano Mystique
"Keep charging ahead, and don't take no for an answer. Expect miraculous solutions to appear."

ang:

--- End quote ---

Azra, a si je lahko še jaz malo sposodim. ;)  :-*

--- End quote ---
Hej "mucka", a si ti mogoče Tajo za Azro zamenjala?  :D

--- End quote ---

Joj, Taja, oprosti! Mi je že tako krulilo v želodcu, da nisem videla kaj berem.  ;D ;D ;D

Torej, Taja, a jo lahko še malo zase ponucam? :D

taja6:

--- Quote from: Mačica on August 20, 2009, 02:17:51 PM ---
--- Quote from: neely18 on August 20, 2009, 01:25:27 PM ---
--- Quote from: Mačica on August 20, 2009, 12:55:36 PM ---
--- Quote from: taja6 on August 20, 2009, 11:10:17 AM ---danes je z mano Mystique
"Keep charging ahead, and don't take no for an answer. Expect miraculous solutions to appear."

ang:

--- End quote ---

Azra, a si je lahko še jaz malo sposodim. ;)  :-*

--- End quote ---
Hej "mucka", a si ti mogoče Tajo za Azro zamenjala?  :D

--- End quote ---

Joj, Taja, oprosti! Mi je že tako krulilo v želodcu, da nisem videla kaj berem.  ;D ;D ;D

Torej, Taja, a jo lahko še malo zase ponucam? :D

--- End quote ---

:D :D :D sem ti jo že poslala, Mačica  :-*

Mačica:
Hvala, Taja! :-*

Gaia:
Dragi moji,

Konec septemba grem v London asistirat Doreen Virtue na dveh dogodkih. Na zalogi imam še nekaj kompletov njenih kart (Saints and Angels, Goddess Guidance, Messages from the Fairies ter Angel Therapy) in sem vam želela ponuditi možnost, da si naročite karte z njenim posvetilom. Vsi tisti, ki se boste naročili, boste dobili odprte karte, vendar nedotaknjene, ker bom s seboj nesla knjižice z navodili, ki se nahajajo v vsakem kompletu. Storitev bo vredna 2 € in pride v poštev samo pri naročilu kart, ki jih imam na zalogi. Prva dva kompleta s seznama, ki sta po znižani ceni, bosta tako stala 18 €, druga dva 20 €. Pri nakupu večjega števila kart dobite dodaten popust.

To bi potem zgledalo nekako takole:

:-* Gaja

Nena:
Z menoj danes Akasha :) :-* ang:

AKASHA

"You are a spiritual teacher. You have the ability to counsel others and help them awaken their spiritual gifts and Divine life mission."

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version