Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - III. del

<< < (78/80) > >>

Gaia:

--- Quote from: Mačica on August 26, 2009, 06:41:13 PM ---
--- Quote from: Nena on August 26, 2009, 03:24:04 PM ---
--- Quote from: Mačica on August 26, 2009, 03:18:13 PM ---Evo, draga Nena! Spet puščam.  :'(Zdaj me je tvoj odgovor pripravil k temu. Bom res morala vodoinštalaterja poklicat, da menja dihtunge.  ;D

Hvala ti! Objem  ang:

--- End quote ---

Upam, da so to solze sreče, draga Mačica 8)

--- End quote ---

Še ne vem.  ??? Se ne morem odločit. ;D  Bom videla v petek.  :-* ang:

--- End quote ---

Ja menda ja. Helou, si theta praktik ali nisi? Potem pa skreirat v theti to, kar si res želiš, da bi bilo. Zdajle rabiš, da te nekdo postavi na trdna tla.

En XXL objem,
 :-* Gaja

Mačica:
Gaja, hvala za XXL objem. Sem ga prav potrebovala. ;) Vračam.

Neska:
Za vas dragi forumovci, se mi je danes izločila karta

ATENA
Varno je da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge, kot tudi za vas.  :-*

Z menoj je pa zadnje čase zeloooooo pogosto Nadangel Mihael  :) HVALA  ang: :-*

Nena:

--- Quote from: Neska on August 27, 2009, 09:42:52 AM ---Za vas dragi forumovci, se mi je danes izločila karta

ATENA
Varno je da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge, kot tudi za vas.  :-*

--- End quote ---

Hvala, Neska :-* ang:

Tea:

--- Quote from: Neska on August 27, 2009, 09:42:52 AM ---Za vas dragi forumovci, se mi je danes izločila karta

ATENA

--- End quote ---

Hvala Neska

Prava karta ob pravem času ....... danes se grem Ateno .... grem v širni svet predstavit svojo energijo zmagovalke  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version