Author Topic: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.  (Read 152143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
« Reply #285 on: April 26, 2010, 10:47:21 AM »
Hvala Iza za tole izkušnjo, bom moji mentorici pošiljala samo še ljubezen, da naj ji bo moja diplomska končno všeč  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #286 on: April 26, 2010, 01:23:10 PM »
Hahahahahahaha, Andres, človeku sem poslala ljubezen!! Kako je to lahko zloraba????
Ko sem gledala ljudi, ki so bili na vrsti pred mano (ko sta dva opravljala zadnji del izpita, sem sedela v dvorani), sem videla, da ima profesor tako "grozno" energijo, da se modela enostavno nista mogla skoncentrirati. Ni šlo za znanje, pač pa za pristop in energijo.
In če bi naredila kaj hudo groznega, ne verjamem, da bi profesor potem postal prijazen in pomirjen.
Je pa res, da je tudi pošiljanje ljubezni na nek način manipulacija. A za moje pojme še vedno neskončno krat boljša od pošiljanja kar koli "nižjega" od ljubezni, kar pa ljudje ponavadi nezavedno počnemo ves čas....

Lep dan, Andres tebi in vsem forumovcem; prežet z ljubeznijo, brez taktiziranja in manipulacije!  :-*
Iza

Bravo, Iza. Itak da se s pošiljanjem ljubezni vse zgodi v najvišje in najboljše dobro vseh vpletenih.

:-* :-* :-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #287 on: April 29, 2010, 11:00:33 AM »
eno vprašanje, človeka je kap, sebe se ne zaveda, ne ve niti kako mu je ime. Koga v takem primeru prositi za dovoljenje za zdravljenje, ženo?? Ali samo pošiljaš ljubezen?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #288 on: April 29, 2010, 11:13:23 AM »
Sicer sem cist frisna theta praktikantka, ampak kolikor vem, gres v osebni prostor osebe in vprasas visji jaz za dovoljenje  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #289 on: April 29, 2010, 11:15:22 AM »
Ah sej res  :-X Nisem sicer še nikoli tega prakticirala kako pa veš da je višji jaz, da to ni ego ali kaj drugega?

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #290 on: April 29, 2010, 11:19:08 AM »
Hm..s takimi vprasanji se trenutno se sama ubadam, tak da ti ne morem najbolj svetovat, ker vedno pol razmisljam a sem si to sama zmislila, al je ego al je sporocilo od kreatorja..

Velja pa, da ti da ego negativna sporocila, obcutek manjvrednosti, te ali povelicuje ali ponizuje..od Kreatorja sporocila pa so spodbudna, polna ljubezni...
Po moje ce gres do kreatorja in njemu ukazes, da bi rada govorila z visjim jazom te ali te osebe, nimas kaj falit  ;)

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #291 on: April 29, 2010, 11:38:44 AM »
Tuki ni nič "po moje", ali bo prav tako, bolje da povprašam kako in kaj.... bla bla
Ko se najmanj znajdeš, povprašaš Kreatorja.

Ne vzeti to kot kritiko, ali pa da pametujem... sem bila sama v precej podobni situaciji. Na forumu (drugem) se nihče ni odzval na moja vprašanja, človek pa vedno bolj trpel. Šla sem k Stvarniku, razložila... takoj sem dobila odgovor kaj narediti.

Počvekaj z višjim jazom osebe in boš videla.
Lahko dobiš odgovor da je utrujen od življenja na zemlji, lahko išče nekaj tam gor na četrtem nivoju... Lahko se vrne v telo, lahko pa se pride samo poslovit... Pogovori se, boš videla da delaš pravilno.
Ne moreš pa preko njegove trdne odločitve. Spoštuj vse kar slišiš od njega.

Lp
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #292 on: April 29, 2010, 11:44:43 AM »
Mitra, se popolnoma strinjam s teboj..malce zmedeno se pisem, ker se nisem dolgo v teh vodah in pol pac uporabljam svojo terminologijo  :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #293 on: April 29, 2010, 11:47:24 AM »
Hvala Mitra, se absolutno strinjam. Mi je tudi jasno, da se vsak sam odloči peljat svojo pot, težko je to razložit le njgovi družini, ki pričakuje, da bo spet imela "celega" moža in očeta.

Moja astro karta

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #294 on: April 29, 2010, 12:59:12 PM »
Saj lahko pričakuje, ampak potem je potrebno delati še na njej.
Prepričanja blokirajo oz povzročajo, da smo potem lahko razočarani.
Karkoli se naredi, sprejmemo z veliko ljubeznijo.

Če se ne strinjamo z izidom, imamo še delo na prepričanjih, vzorcih.

Kar se pa začetkov tiče in s tem povezanih dvomov... ne se obremenjevat s tem.
Vsi smo bili začetniki nekoč, pa še vedno se je pokazalo, da s čistim namenom in dobrim delom se daleč pride in vse je prav.
Kar pogumno, brez blokad ali je prav ali narobe. Sigurno greš v pravo smer.
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #295 on: April 29, 2010, 04:43:42 PM »
eno vprašanje, človeka je kap, sebe se ne zaveda, ne ve niti kako mu je ime. Koga v takem primeru prositi za dovoljenje za zdravljenje, ženo?? Ali samo pošiljaš ljubezen?

Sicer sem cist frisna theta praktikantka, ampak kolikor vem, gres v osebni prostor osebe in vprasas visji jaz za dovoljenje  ;)

Ah sej res  :-X Nisem sicer še nikoli tega prakticirala kako pa veš da je višji jaz, da to ni ego ali kaj drugega?

Daia ti je lepo svetovala, kaj narediti v primeru, kadar se nekdo ne zaveda sebe, da bi nam dal dovoljenje. Višji jaz se nahaja nekje do dva metra nad glavo posameznika in predstavlja 'kraljevski' del osebe. Je pa razlika med komunikacijo z višjim jazom osebe in s Kreatorjem, kar se uči na nadaljevalem seminarju. Pri tem ne gre za nobeno vrsto manipulacije kot na primer z egom.

Poleg tega vama je Mitra pametno svetovala, da se pogovorita s Kreatorjem in bo vse tako kot je najboljše za vse vpletene.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tilc

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #296 on: May 20, 2010, 08:09:56 PM »
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu. Zanima pa me, prejšnji teden sem zaključiv seminar iz theta healinga, sedaj pa nastopijo težave, da ko se povezujem na 7. nivo nimam zmožnosti vizualizacije. Občutek imam, da se povežem, samo nič ne vidim ali kako drugače občutim. Ali je možno da imam zaprte čakre?

Že v naprej hvala za odgovor!

LP, Tilen

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #297 on: May 20, 2010, 08:58:22 PM »
Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu. Zanima pa me, prejšnji teden sem zaključiv seminar iz theta healinga, sedaj pa nastopijo težave, da ko se povezujem na 7. nivo nimam zmožnosti vizualizacije. Občutek imam, da se povežem, samo nič ne vidim ali kako drugače občutim. Ali je možno da imam zaprte čakre?

LP, Tilen
Na seminarju ste sigrno aktivirali vse čakre. Zaprte niso. ;)
Večkrat ko boš šel gor, več vaje ko boš naredil, bolj ti bo jasno.

Prvi zanki so ščemenje na vrhu glave ali neki pritisk, oči malo (ali močno) trzajo (se premikajo) ;)
Verjemi v sebe in svoje sposobnosti, treniraj......

Nisem Theta učitelj, tako da ti bodo oni lahko natančneje povedali, jaz ti govorim skozi kaj smo vsi šli.
Vsak začetek je nekaj posebnega, zato vstrajaj, rezultati pridejo  :D :D

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #298 on: May 20, 2010, 09:20:18 PM »
Jaz bi tudi imela vprašanje. Ali pa mogoče dva. Sem frišna thetkarica torej, brez izkušenj. Prosim za nasvet.
1) Imamo 12 let staro punco in jo daje puberteta. V šoli je popustila, ne more se učiti, ker nima koncentracije. Kaj lahko naredim v tem primeru, glede na to, da je v puberteti in da sta telo in dušica bolj opbčutljivi?
2)  Kakšen ukaz naj dam Kreatorju, če želim, da moj zelenjavni vrtiček zaščitim od različnih žuželk. Mislim, kako naj formuliram ukaz?   ???

Objem,
Lou

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #299 on: May 21, 2010, 06:56:52 AM »
Pozdravljeni!

LP, Tilen

Zmožnost vizualizacije imamo vsi in to ves čas, ne samo v theti. Ker to enostavno ves čas tudi počnemo.
Če povem drugače:

Če si namenjen na morje, si predstavljaš v svojih mislih kako to zgleda. Kako se boš peljal, kakšne barve je morje, kako diši itd.... torej v mislih si narediš že neko predstavo.
Ni nujno, da to vidiš, pač pa enostavno "vidiš" to zadevo pred sabo.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif