Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
Tea:
--- Quote from: lou on May 20, 2010, 09:20:18 PM ---Jaz bi tudi imela vprašanje. Ali pa mogoče dva. Sem frišna thetkarica torej, brez izkušenj. Prosim za nasvet.
1) Imamo 12 let staro punco in jo daje puberteta. V šoli je popustila, ne more se učiti, ker nima koncentracije. Kaj lahko naredim v tem primeru, glede na to, da je v puberteti in da sta telo in dušica bolj opbčutljivi?
2) Kakšen ukaz naj dam Kreatorju, če želim, da moj zelenjavni vrtiček zaščitim od različnih žuželk. Mislim, kako naj formuliram ukaz? ???
Objem,
Lou
--- End quote ---
Za punčko poskusi najprej s pošiljanjem ljubezni. To dela čudeže. Pa ovijaj jo v kreatorjevo kopreno bele svetlobe.
Po moje je najbolje formulirati ukaze tako kot čutiš.
Sicer pa zaščite za rastline ali predmete naredimo enako kot za ljudi
Rena:
--- Quote from: Tea on May 21, 2010, 06:56:52 AM ---
Zmožnost vizualizacije imamo vsi in to ves čas, ne samo v theti. Ker to enostavno ves čas tudi počnemo.
Če povem drugače:
Če si namenjen na morje, si predstavljaš v svojih mislih kako to zgleda. Kako se boš peljal, kakšne barve je morje, kako diši itd.... torej v mislih si narediš že neko predstavo.
Ni nujno, da to vidiš, pač pa enostavno "vidiš" to zadevo pred sabo.
--- End quote ---
Nisem thetka, ampak vizualizacijo bi večkrat potrebovala. Tudi meni ne gre. To, kakšne barve je na primer morje, sicer vem, ampak videt pred sabo pa ne morem.
Sem veliko bolj besedni kot vizuelni tip. Ugotavljam, da si sploh ne zapomnim zunanjega videza ali vsaj ne barv, oblik ... Kot da zaznavam vsebino, videza pa ne :D. Še obrazov ne pomnim vredu. Najbrž se je v tem primeru res treba naslanjat bolj na občutenje kot da bi pred seboj lahko videl sliko.
Tea:
Ja seveda Rena, lahko rečeš tudi tako, da enostavno "veš" kakšna je kakšna stvar.
Menda smo v šoli imeli vsi likovni pouk. A potem noben ni znal narisati hiške ali drevesa? ko je tršica rekla, da naj rišemo. Pa to delajo že otroci v vrtcu ;)
Gaia:
--- Quote from: Tilc on May 20, 2010, 08:09:56 PM ---Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu. Zanima pa me, prejšnji teden sem zaključiv seminar iz theta healinga, sedaj pa nastopijo težave, da ko se povezujem na 7. nivo nimam zmožnosti vizualizacije. Občutek imam, da se povežem, samo nič ne vidim ali kako drugače občutim. Ali je možno da imam zaprte čakre?
Že v naprej hvala za odgovor!
LP, Tilen
--- End quote ---
Pozdravljen Tilen,
Če čakaš, da boš kaj videl, potem se ne bo zgodilo nič. Kot ti je že napisala Tea, vsi imamo zmožnost vizualizacije, ki ni odvisna od odprtosti tvojih čaker ampak od tvoje domišljije, kot ti piše v priročniku za začetni seminar. Kaj boš videl, je odvisno od tebe, kako si boš predstavljal sijoče bele luči, mavrično želatino in zlato, belo, bisernato svetlobo. Brez tvoje predstave, se slike same od sebe ne bodo ustvarjale.
Sicer si pa vedno povezan s 7. ravnjo obstoja, le da je pot h Kreatorju za začetnike narejena na tak način, da se izognemu vpletanju ega. Z vsakodnevno vajo in zaupanjem vase se bo vse uredilo.
:-* Gaja
romy:
Mislim, da so tele razlage zlata vredne! Točno tako je. Jaz sem tudi čakala, kaj "se mi bo prikazalo". Je precej časa trajalo, da sem dojela, da sem jaz tista, ki si mora ustvarjat slike ali karkoli že! Tisti moj "nič ne vidim, nič ne slišim, nič ne čutim, nič ne vem" se je vlekel toliko časa da ni za povedat, dokler mi ni Gaja na takole simpl način razložila ali pa tako kot je to Tea povedala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version