Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing-izkušnje in vprašanja. Četrti del.
Gaia:
--- Quote from: apemaya on May 24, 2010, 07:57:22 PM ---Ciao
sem na lap-topu brez miske in mi je muka brskat za nazaj, zato se ze sedaj opravicujem, ce je bilo vprasanje ze postavljeno.
Danes smo bili pri alergologu in kot kazejo prve preiskave je mali alergicen na prsice/macke/in podobno in lahko bi se mu razvila na araside. Kaj se skriva za vsem tem? Podobno alergijo ima tudi njegov stric, S.-jeva bratranca pa imata druge alergije.
Po eni strani si tudi mislim, da sem to sama priklicala, ker sem v nosecnosti upala, da ne bo imel alergij kot njegovi sorodniki.
Potem sem po eni strani vesela, da ni alergicen na kaksno hrano (no vsaj zaenkrat tako kaze), ker to je pa spet cel projekt....po drugi strani pa so prsice vsepovsod, macke pa tudi nocem dat od hise.
Ali je pri meni kaj za naerdit ali pri ociju-ker se to vlece po njegovi strani?
Hvala :-*
--- End quote ---
Za alergijami se v večini primerov skrivajo zamere, jeza in prizadetost. Pri takšni starosti otroka kot je tvoj sin, delamo vedno na starših. V bodoče pazi na svoje misli, ker je vse, kar si razmišljala med nosečnostjo vplivalo na otroka. Moj občutek je, da gre za tvoj odnos do moževe družine in kako so te sprejeli. Pojdi do kakšnega theta praktika, ki mu zaupaš, da to uredi in prečekiraj, kako bi ti odreagirala in kaj bi se zgodilo, če bi tvoj sin imel alergijsko reakcijo. Ta čas pa lahko sinu pomagaš s čajem iz koprive.
:-* Gaja
sasa:
Gaja,
sem ravno videla tale odgovor. čaj iz koprive pomaga proti alergijam? v katerem smislu točno? ali ga piješ, daješ obkladke gor?
hvala že vnaprej :-*
Neska:
Čaj se vedno pije ::) ;)
sasa:
Neška,
tukaj protestiram ;D
za razdražene oči ali pa vnetje se skuha kamilični čaj, se notri namoči vatko, potem pa daš na očke, da se pozdravi :D
Neska:
--- Quote from: sasa on May 25, 2010, 09:37:37 AM ---Neška,
tukaj protestiram ;D
za razdražene oči ali pa vnetje se skuha kamilični čaj, se notri namoči vatko, potem pa daš na očke, da se pozdravi :D
--- End quote ---
Hehehe...na to pa imam jaz repliko :P
Zadnje čase odsvetujejo spiranje oči z kamilico, ne spomnem se pa ravno zakaj :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version