O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Perioda
Mojzes:
nadaljujemo.................
.
.
.
kako se izrazate doma, javno, na delu ,pogovorno, o periodi, poznate kaksne smesne pripovedi,
poučno kaj, znanstveno,kaksne,katere pleničke"uporabljate, katerim zaupate,so tamponi še v modi...?
Maja:
Hehe, pleničke in tamponi zame ne obstajajo več, odkar poznam menstrualno skodelico.To je po mojem mnenju najpomembnejši izum v zadnjem času, takoj za straniščem na izplakovanje. :D
Andres:
O teh ženskih piskrih pa imamo kot pomnim tudi temo telo. Zato če jo najdem nadaljujem kar tam. :) Pred časom sem menim svoj pogled na to že napisal. :)
Andres
Maja:
--- Quote from: Mojzes on July 23, 2009, 09:01:33 PM ---
--- Quote from: ženska on July 19, 2009, 01:28:14 AM ---Hehe, pleničke in tamponi zame ne obstajajo več, odkar poznam menstrualno skodelico.To je po mojem mnenju najpomembnejši izum v zadnjem času, takoj za straniščem na izplakovanje. :D
--- End quote ---
KWA!
as nasedla" temu zdele?
nisem se poglabljal v tole, kaj pa vem, kako higienično je vse to, kak pa potem deluje na delu,ko si od doma,kam gre ves rezervoar" krvi?
--- End quote ---
V WC ... :)
Macika:
Sem šla pa jaz to brat zdaj o tej skodelici, no a je to res sploh higiensko, da uporabljaš lahko tudi 10 let, vem, da se razluži..., ampak ne vem, če je to res, ? Res cenovno se zelo splača, kaj se ne more zgoditi, da se skodelica polije :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version