Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Keltske karte in njih sporočila

(1/36) > >>

nensi:
Našle so me Keltske karte in simbolika ter sporočila so me čisto prevzela.
Se sicer šele seznanjam z njimi, pa vendar so energije in sporočilnost čudovite.

Če kdo želi sporočilce naj se javi.
Pa ne obupat če ne bo takoj odgovora, ker bom zdaj par dni bolj malo na računalniku.

Pa dajmo za začetek eno vprašanje in odgovor ene karte.  ang:

Gaia:
Nensi, ko že ponujaš bi jaz imela eno sporočilce. Kar tako na splošno. Jaz ti v zameno potegnem karto iz kompleta Modrost Avalona.

:-* Gaja

Tea:
Nensi, tudi jaz bi sporočilce prosim

V zameno ti izvlečem runski kamenček  :D če želiš

nensi:
Itak da deluje. Gaja tole je sporočilo zate (ps - sem morala dopisat, ker je vmes še Tejin post)

Zate je karta s simbolom jabolka, ki je Keltom pomenilo sveti sadež, sadež bogov, ki je tistega, ki ga je jedel obdarilo z nesmrtnostjo.
Keltsko posmrtno življenje je predstavljal "apple isle" - Avalon  :o, kjer sonce vedno sije, kraj kjer ni bolečin, starosti in smrti.

Sporočilo zate pa je:
trenutno si v obdobju ko v svojem življenju želiš še več duhovnosti in mistike.
Imaš znanja, s katerimi lahko zelo dobro pomagaš drugim pri reševanju njihovih problemov.
Predpogoj je, da si v dobri psihofizični kondiciji.
Razišči še druge poglede, druge filozofije.

Lepo bodi.  :-*

nensi:

--- Quote from: Gaja on July 29, 2009, 11:13:17 AM ---Nensi, ko že ponujaš bi jaz imela eno sporočilce. Kar tako na splošno. Jaz ti v zameno potegnem karto iz kompleta Modrost Avalona.

:-* Gaja

--- End quote ---

ja prosim, z veseljem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version