Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: ribica on January 02, 2011, 04:42:08 PM ---Nensi, bi še jaz prosila za eno karto, prosim
--- End quote ---
Si prekrasen božanski otrok, osvobodi se vseh omejitev, ki te utesnjujejo in zaživi svobodno, tako kot čutiš in si zares želiš, pa si vse prevečkrat ne upaš, ker te je strah mnenja okolice in njihove sodbe.
V tem letu je pomembno, da se osvobodiš starih prepričanj, energij in vsega kar ti ne služi več, stopi na svojo pot in prerodila se boš. Novo rojstvo, tvoje ali naraščaj.
Igraj se, ne bodi tako resna. V odnosu do drugih pa izkoristi diplomatske sposobnosti, ki jih imaš in se izogibaj prepirom. Uživaj. Objem :-*
nensi:
--- Quote from: Jane on January 02, 2011, 05:33:40 PM ---
--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:18:21 PM ---
--- Quote from: Jane on January 01, 2011, 08:44:19 PM ---Prosim Nensi in hvalam
--- End quote ---
Jane dear,
Vabi te narava, da jo večkrat obiščeš, bolje poskrbiš zanjo in zase. Pregorela si, preveč se izčrpavaš in ne obnavljaš svojih moči, opazuj naravo in njene cikle in jo posnemaj. Tako kot narava počiva rabiš več počitka tudi ti, pa brez slabe vesti.
Skratka, malo se zabremzaj in sem ter tja uživaj v brezdelju.
Objem :-*
--- End quote ---
Kako resnično,hvala :-* mi je postalo kristalno jasno ta teden, ko sem strašila z vročino 39, da moram malo izprežti. Se trudim odvreči ves balast v 2011 stran.
Nensi kje si dobila te karte, super so?
--- End quote ---
Prosim, karte sem kupila pred leti v Ameriki.
sandry_ca:
Jane...js bi tebe prosila za karto ;) imam določeno vprašanje, ki mi kar ne gre iz glave.
Hvala :-*
Jane:
Mene ali Nensi? Si v temi Keltov namreč, jaz teh kart nimam ;)
sandry_ca:
--- Quote from: Jane on January 03, 2011, 11:00:13 AM ---Mene ali Nensi? Si v temi Keltov namreč, jaz teh kart nimam ;)
--- End quote ---
pomota, mislila sem tebe, ampak se selim tja kot je treba ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version