Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: Tea on July 29, 2009, 11:21:00 AM ---Nensi, tudi jaz bi sporočilce prosim
V zameno ti izvlečem runski kamenček :D če želiš
--- End quote ---
z veseljem, hvala
nensi:
--- Quote from: Tea on July 29, 2009, 11:21:00 AM ---Nensi, tudi jaz bi sporočilce prosim
--- End quote ---
Tvoja je karta hriba, ki je imel za druide poseben pomen:
s svojim znanjem in intuicijo so razreševali večino nesoglasij in do bitk niti ni prihajalo.
Kadar pa kljub vsemu glas razuma ni prevladal, pa so se umaknili v ozadje in z bližnjega hriba opazovali dogajanje in potek bojev, po koncu bitke pa so pomagali ranjencem.
Sporočilo zate pa je:
trenutno je pomembno da v situaciji v kateri si najdeš hrib, s katerega boš imela dober pregled nad celotnim dogajanjem (malo se distanciraj iz prvih bojnih vrst).
Z distance boš lažje ugotovila kje trenutno si in se boš lažje odločila in vodela kje želiš biti. Mogoče ti bodo nasprotovali vendar je na koncu odločitev tvoja: ali boš upoštevala pripombe ali pa poskrbela zase in svoje želje.
Lepo bodi :)
Tea:
--- Quote from: nensi on July 29, 2009, 11:25:24 AM ---
--- End quote ---
z veseljem, hvala
--- End quote ---
Ne vem zakaj si napisala "Itak da deluje" ............ Hotela sem namreč napisati zraven, da me vedno znova fascinirajo sporočila, ki so ravno prava ob pravem času na pravo misel, pa nisem hotela bit kičasta, ker itak da to vedno znova pišem. ;D ::)
Zate sem odprla runo OS
Simbolizira črko A, modrost, boga, jesen, temno modro barvo, slak in smaragd, njena smer pa je obrnjena proti: znanju, spriritualni moči, poeziji, inspiraciji in magiji
Rana os je runa znanja, magije in umetnosti, prejamanja in izražanja, ki jo je Odin podaril ljudem. To je tudi runa, s katero se je prvič srečal /medtem ko je visel iz drevesa/, ko se je srečal s smrtjo, zato tudi predstavlja vez med predniki, bogovi in ljudmi.
V ljubezni: pričakuješ obisk in darilo, iskreno prijateljstvo
Kariera in denar: stabilnost, dohodki iz več virov
beseda in komunikacija, potovanja, izmenjava in trgovina
seveda pa tudi magija, okultizem, vedeževanje ............
nensi:
--- Quote from: Tea on July 29, 2009, 11:36:47 AM ---
--- End quote ---
z veseljem, hvala
--- End quote ---
Ne vem zakaj si napisala "Itak da deluje" ............ Hotela sem namreč napisati zraven, da me vedno znova fascinirajo sporočila, ki so ravno prava ob pravem času na pravo misel, pa nisem hotela bit kičasta, ker itak da to vedno znova pišem. ;D ::)
Zate sem odprla runo OS
Simbolizira črko A, modrost, boga, jesen, temno modro barvo, slak in smaragd, njena smer pa je obrnjena proti: znanju, spriritualni moči, poeziji, inspiraciji in magiji
Rana os je runa znanja, magije in umetnosti, prejamanja in izražanja, ki jo je Odin podaril ljudem. To je tudi runa, s katero se je prvič srečal /medtem ko je visel iz drevesa/, ko se je srečal s smrtjo, zato tudi predstavlja vez med predniki, bogovi in ljudmi.
--- End quote ---
Vidiš da deluje, iskrena hvala za sporočilo, v tem trenutku primernejšega zame ni.
Itak da deluje sem pa napisala zato, ker mi je Gaja ponudila da povleče zame karto Avalona, njej je pa v Keltskih kartah padla prav karta Avalona.
Tea:
--- Quote from: nensi on July 29, 2009, 11:40:38 AM ---
--- Quote from: Tea on July 29, 2009, 11:36:47 AM ---
--- End quote ---
z veseljem, hvala
--- End quote ---
Zate sem odprla runo OS
--- End quote ---
Vidiš da deluje, iskrena hvala za sporočilo, v tem trenutku primernejšega zame ni.
Itak da deluje sem pa napisala zato, ker mi je Gaja ponudila da povleče zame karto Avalona, njej je pa v Keltskih kartah padla prav karta Avalona.
--- End quote ---
Iskrena hvala tudi tebi. :-*
Jajaja, deluje. Se mi je zdelo, da sem že med dopustom na takem hribu in seveda bom tam za nekaj časa tudi ostala, čeprav fizično ne bo tako zgledalo, jah
No, Gaja pa lahko premisli o imenu Avalon za svojo firmo .. hehe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version