Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Keltske karte in njih sporočila
nensi:
--- Quote from: Jane on January 01, 2011, 08:44:19 PM ---Prosim Nensi in hvalam
--- End quote ---
Jane dear,
Vabi te narava, da jo večkrat obiščeš, bolje poskrbiš zanjo in zase. Pregorela si, preveč se izčrpavaš in ne obnavljaš svojih moči, opazuj naravo in njene cikle in jo posnemaj. Tako kot narava počiva rabiš več počitka tudi ti, pa brez slabe vesti.
Skratka, malo se zabremzaj in sem ter tja uživaj v brezdelju.
Objem :-*
pikica53:
--- Quote from: nensi on January 01, 2011, 09:13:50 PM ---
--- Quote from: pikica53 on January 01, 2011, 08:39:05 PM ---sem neki not padla v karte ;) in prosim ;D dekleta, ki imate toliko različnih, za sporočila. Se priporočam ob priliki Nensi, prosim in hvala.
--- End quote ---
draga Pikica53
to bo leto, v katerem boš zacvetela, imela skrivnosti, srečala sorodno dušo in končno sama začela odločati o svoji usodi. Všeč ti bo, všeč si boš ;)
Uživaj max, objem :-*
--- End quote ---
kaj naj rečem hvala, hvala :-* Nensi, in res je, že v zadnjem tednu doživljam res "nenavadne" stvari, torej zdaj jih vidim take kot so, brez pričakovanj=vnaprejšnjih scenarijev, prej pa niso ustrezale mojem scenariju ::) in mi ni bilo fajn
nensi:
--- Quote from: ženska on January 01, 2011, 08:47:43 PM ---Nensi, lepo te je spet videti tu. :)
Lepo prosim za karto ...
--- End quote ---
draga Ženska,
čaka te leto, polno izzivov, v katerem boš potrebovala ves svoj pogum, moč, vzdržljivost. Ker ti jih ne manjka ti bo uspelo, dolgčas pa ne bo.
V krogu družine boš našla moč in oporo, podporo ter varnost. Poglobi se vase in živi to leto čimbolj umirjeno, čimbolj v stiku s samo seboj.
Lepo se imej, objem :-*
nensi:
--- Quote from: Opal on January 01, 2011, 08:47:59 PM ---Prosim še meni .... hvala, hvala :-*
--- End quote ---
Ljuba Opal,
tako kot si posebna ti, je tudi zate padla posebna karta, ena najmočnejših in najmogočnejših, sončni krog.
V tem letu te bo spremljala sreča in pozitivna energija na vsakem koraku, karkoli boš delala ti bo uspelo. Si zelo subtilno bitje, nežna duša in četudi je kdaj težko vztrajaj na svoji poti in naj te mnenje okolice ne prizadane preveč. To je njihov film, tvoj je drugačen, ne spreminjaj ga v nekaj česar v resnci ne potrebuješ, le da bi zadostila zunanjim opazovalcem.
Bodi kar si, ker si točno taka dragocena in potrebna v tem času.
Objem in uživaj srčica :-*
Gaia:
Nensi, še jaz bi imela Keltsko sporočilce. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version