O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
sonce:
--- Quote from: neely18 on August 06, 2009, 12:04:30 PM ---
--- Quote from: sonce on August 06, 2009, 07:08:40 AM ---Včeraj sem šla kupit ciganske karte... :D
Sicer še nimam pojma kako vsa stvar "deluje", ampak pridno prebiram poste za nazaj in se učim :P
--- End quote ---
Čestitke Sonce. Zdaj pa lepo veselo na delo. ;)
Nič bat, počasi, korak po korak. Najprej osvoji karte za svoje. Jih začuti in opazuj vsako posebaj. Igraj se in prični naprej z eno. Naredi si nalogo, si postavi preprosto vprašanje in povleci karto. Nato poskusi to interpretirati. Pa beleži. To ti je lahko v veliko pomoč. Pa srečno. ;) :-*
--- End quote ---
Hvala za vzpodbudo :-* ang:
...naj dodam; kartam je sledil še Tein priročnik ;D tako da...verjetno ne bom preveč zahtevna :-* ang:
bilka:
pozdravljene punce:)
jaz mam pa eno vlko prošnjo za vas. sem an novo zaljubljena, pa sem ciganke doma pustila. v bistvu jih nekaj časa nisem vzela v roke, zdaj bi si pa jih res rada vrgla z vprašanjem ali obstaja možnost veze z dotično osebo. Ali je lahko katera tako dobra, da to naredi namesto mene? lepo lepo prosim...jaz pa jo bom v zameno za zahvalo priporočila angelčkom med meditacijo...
hvala :*
Tea:
--- Quote from: bilka on August 07, 2009, 09:53:48 PM ---pozdravljene punce:)
jaz mam pa eno vlko prošnjo za vas. sem an novo zaljubljena, pa sem ciganke doma pustila. v bistvu jih nekaj časa nisem vzela v roke, zdaj bi si pa jih res rada vrgla z vprašanjem ali obstaja možnost veze z dotično osebo. Ali je lahko katera tako dobra, da to naredi namesto mene? lepo lepo prosim...jaz pa jo bom v zameno za zahvalo priporočila angelčkom med meditacijo...
--- End quote ---
Obstaja Bilka. Podlaga je pravzaprav odlična. :D
bilka:
--- Quote from: Tea on August 10, 2009, 08:19:35 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
o Tea, hvala dvakrat:
za trud in za dobro novico:)))
se te spomnim in te vključim v mojo meditacijo :)))
:*
Tea:
--- Quote from: bilka on August 10, 2009, 10:15:06 AM ---
--- Quote from: Tea on August 10, 2009, 08:19:35 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Prosim in hvlala obenem
Se prileže
ang:
o Tea, hvala dvakrat:
za trud in za dobro novico:)))
se te spomnim in te vključim v mojo meditacijo :)))
:*
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version