O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (22/101) > >>

tia13:
tea hvala, ;D pa še res je ,drugače sem pa še isti dan,ko sem oddala "post" dobila službo ;) lp  ang:

Tea:

--- Quote from: tia13 on September 18, 2009, 09:28:01 AM ---tea hvala, ;D pa še res je ,drugače sem pa še isti dan,ko sem oddala "post" dobila službo ;) lp  ang:

--- End quote ---

No vidiš, potem glede na to, da sem jaz danes gledala, velja to za to službo

roberta:

--- Quote from: Tea on September 18, 2009, 06:48:40 AM ---
--- Quote from: roberta on September 16, 2009, 07:43:52 AM ---Prosim za pomoč...
Na vprašanje, zakaj se mi ni zahvalil...so padle karte: LJUBOSUMJE-DENAR-SODNIK ???
in na vprašanje, kako naj se obnašam, da izboljšam najin odnos:DENAR-NEPRIČAKOVANA SREČA-OFICIR ???
hvala

--- End quote ---

Bodi disciplinirana. Tip nikoli ne ve, koliko je ura pri tebi

--- End quote ---

Hvala Tea.
Sem se mal zamislila nad sabo in nad svojim vedenjem.
In pol sem še ciganke vprašala, če se bo tud on potrudu za najin odnos, pa so padle karte:
DENAR-MISLEC-PISMO
A to pomeni, da se bo, sam da še tuhta kako?

Tea:

--- Quote from: jane on September 18, 2009, 07:46:51 AM ---Še jaz eno vprašanje, ali bodo v službi sprejelo moj predlog o delovnih nalogah?

--- End quote ---

Jane, v službi imaš lahko tisto, kar si želiš in zastaviš z odločnostjo, motivacijo in ciljem. Vsekakor pa se pri tem ogni vsaki manipulaciji, ker jo ne potrebuješ.
Uspeh je pred vrati, samo še odpreti jih moraš  :D

Tea:

--- Quote from: Macika on September 18, 2009, 07:57:32 AM ---Tea, mi lahko razložiš prosim kaj pomeni: ''V enoti 3'', ker nisem točno razumela, kaj si s tem mislila pa hvala

--- End quote ---

v časovnih enotah, ki se štejejo kot ura, dan, teden, mesec, leto

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version