O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (26/101) > >>

Jane:
Čisto nepričakovano sem dobila neko ponudbo za službo. V bistvu je še vse v povojih, v soboto grem na informativni razgovor. Kako kaj kaže.
Potegnila sem si karte:

denar ( obrnjeno na glavo ) sovražnik in duhovnik.

Tea:

--- Quote from: sonce on September 23, 2009, 05:17:35 PM ---Živijo, spet prosim malo pomoči  ::)

Zastavila sem si štiri različna vprašanja, na katera je možen odgovor da ali ne. Ker je moja objektivnost pod vprašanjem, bi prosila, če bi mogoče katera od vas hotela potrditi DA ali NE.
Prosim in res hvala od srca  :-*

1. )
- darilo
- duhovnik
- pismo

2.)
- duhovnik
- vdovec
- pot

3)
- lopov
- stabilnost
- obisk

4)
- oficir
- veselje
- sporočilo

HVALA  :-* ang:

--- End quote ---

Potem ni treba 3h kart. Za taka vprašanja je dosti samo ena.

Tea:

--- Quote from: jane on September 24, 2009, 06:58:50 AM ---Čisto nepričakovano sem dobila neko ponudbo za službo. V bistvu je še vse v povojih, v soboto grem na informativni razgovor. Kako kaj kaže.
Potegnila sem si karte:

--- End quote ---

Kako natančno si zastavila vprašanje Jane. To je za odgovor zdaj bistvenega pomena.

Če si vprašala kako bo v soboto na razgovoru, bi po teh kartah rekla, da v soboto še ne boš imela vseh zadostnih informacij, da bi se kakorkoli odločala.

Če si zastavila vprašanje kako drugače, pa napiši, bi bil odgovor lahko tudi drugačen.

Jane:

--- Quote from: Tea on September 24, 2009, 07:04:05 AM ---
--- Quote from: jane on September 24, 2009, 06:58:50 AM ---Čisto nepričakovano sem dobila neko ponudbo za službo. V bistvu je še vse v povojih, v soboto grem na informativni razgovor. Kako kaj kaže.
Potegnila sem si karte:

--- End quote ---

Kako natančno si zastavila vprašanje Jane. To je za odgovor zdaj bistvenega pomena.

Če si vprašala kako bo v soboto na razgovoru, bi po teh kartah rekla, da v soboto še ne boš imela vseh zadostnih informacij, da bi se kakorkoli odločala.

Če si zastavila vprašanje kako drugače, pa napiši, bi bil odgovor lahko tudi drugačen.

--- End quote ---

Vprašanje je bilo ali je kaj možnosti za službo tam?

bibi:
Zdravo,

mene pa zanima kako kaj kaže moje ljubezensko življenje ( namreč včeraj sva se dobila z mojim bivšim fantom ) in me predvsem zanima kaj lahko od tega pričakujem.

Hvala

Barbara

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version