O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
Nena:
Zadnje čase malo bolj redno prebiram tudi to temo...jaz sem sicer bila pri Tei na tečaju...ampak tele ciganke mi nikakor ne ležijo..bolj, ko jih gledam manj vidim v njih. Pa so mi simpatične karte..ampak, kar ne gre.. ??? :-\
Tea:
--- Quote from: bilka on August 11, 2009, 09:58:37 AM ---No Tea, danes si deležna posebnega božanja mojih angelčkov ;)
:*
--- End quote ---
hvala :-*
Tea:
--- Quote from: Macika on August 11, 2009, 10:04:37 AM ---Kot sem v prejšnjem postu omenila me zanima le služba, koga pa ne, saj je nuja.
No prijavila sem se na razpis v isto ustanovo, le za dva različna razpisa oz za različno delo ob istem času, zdaj za enega sem dobila odgovor - negativen :(, v odgovoru tudi piše za katero mesto nisem izbrana pa me zanima, če mi lahko kdo pogleda v karte, ali bom dobila tudi za drugo delovno mesto odgovor, saj v tem odgovoru ni nič napisano za drugo delovno mesto in, če že dobim, kakšen bo odgovor.
Pa hvala
--- End quote ---
Macika ...... dobro plačano službo boš imela v roku enote 1-2
Zdaj pa na delo in nehi o tem razmišljat ang:
Tea:
--- Quote from: jane on August 11, 2009, 08:16:47 AM ---To lahko pomeni, da bo še slabše ali lahko upam na boljše?
--- End quote ---
To pomeni, da včasih nam ena stvar serje na glavo, potem pa čas pokaže, da je bilo to potrebno, da smo dobili nek globlji uvid, neko boljšo situacijo, da je to pravzaprav dobro za nas .......
težko povedat, ampak tako pač je
Pametno je v taki situaciji ravnat tako, da ne zapademo v dramo: degradirali so me, fuj so, škoditi mi hočejo, pač pa takoj preusmeriti misli na to: kaj bom s tem spoznala, kakšna priložnost je to zame ipd......
:D
Tea:
--- Quote from: Nena on August 11, 2009, 10:45:42 AM ---Zadnje čase malo bolj redno prebiram tudi to temo...jaz sem sicer bila pri Tei na tečaju...ampak tele ciganke mi nikakor ne ležijo..bolj, ko jih gledam manj vidim v njih. Pa so mi simpatične karte..ampak, kar ne gre.. ??? :-\
--- End quote ---
Saj ti ne rabiš pripomočkov, imaš Kreatorja ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version