O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (85/101) > >>

Maja:
Nič ne moreš narediti narobe. Samo prepusti se, da stvari stečejo same od sebe.

Škratinja Nagaya:
Lepo, lepo prosim za odgovor iz ciganskih kart.
1. področje: partnerski odnos
2. področje: 2 novi poslovni navezi
Iskrena hvala!
 :-* ang:

Maja:

--- Quote from: Pika on September 23, 2010, 01:39:36 PM ---Lepo, lepo prosim za odgovor iz ciganskih kart.
1. področje: partnerski odnos
2. področje: 2 novi poslovni navezi
Iskrena hvala!
 :-* ang:

--- End quote ---

Draga Pika, tu je odgovor zate.

Ta tvoj odnos se je iz prej lepega odnosa žal spremenil v bolj monotonega. Za tvojo spiho je kar precej obremenjujoč in zdise ti, da ti ne služi. Sama se moraš odločiti, kaj boš naredila. Vse je v tvojih rokah in močeh. Preveri opcije, ki se ti ponujajo.

V poslu ti pa lepo kaže. Nova priložnost, če jo boš zadrabila, se ti zna lepo razviti. Bo dobro zate tako na finančnem kot na osebnem področju. Bi rekla, da je ta nova zaposlitev bolj po tvoji meri, bolj se boš lahko izrazila.

Maja:

--- Quote from: sonce on September 24, 2010, 10:12:04 AM ---Ženska, če si že pri kartah...  ::)
Bi lahko še meni pogledala prosim za moj večletni partnerski odnos? Kaj bo iz tega...

HVALA!!!  :-* ang:

--- End quote ---

Ne vem, zakaj se mi kaže, da si v fazi razhajanja ... Ali pa le kdo razmišlja o tem ... ?

Maja:

--- Quote from: sonce on September 24, 2010, 10:44:06 AM ---
--- Quote from: ženska on September 24, 2010, 10:40:41 AM ---
--- Quote from: sonce on September 24, 2010, 10:12:04 AM ---Ženska, če si že pri kartah...  ::)
Bi lahko še meni pogledala prosim za moj večletni partnerski odnos? Kaj bo iz tega...

HVALA!!!  :-* ang:

--- End quote ---

Ne vem, zakaj se mi kaže, da si v fazi razhajanja ... Ali pa le kdo razmišlja o tem ... ?

--- End quote ---

Hvala draga  :-* ang: se mi zdi, da kar oba...

--- End quote ---

Angelčki te opozarjajo, da si zaslužiš samo dobro in se bo vse dobro izšlo.  :-* ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version