O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte V. del
tishina:
--- Quote from: tishina on December 05, 2010, 11:11:17 PM ---
Odlično
Vprašanje si zastavila nekoliko nerodno, če mene vprašaš. Mogoče pri oblikovanju vprašanj več pozornosti za naprej.
Torej bo se spremenilo /katero se pa ne?/ ....... karta upanja pa kaže, če boš potegnila voz naprej in delovala v skladu s svojimi prepričanji, dovolj motivirana in trdna. In seveda če boš vedela kje je tvoj cilj.
Drugo
Karta denarja je seks. To pa čist fizični in materialni.
Če bi hotela romantiko, čustva, duhovno zlitje in erotiko ... potem bi se morala postaviti karta darila
Lep večer
Te pa vabim, da se nam kljub vsemu pridružiš. Se mi zdi zanimivo, kako opisuješ karte.
--- End quote ---
Hvala, Tea!
me full veseli, da se ti zdi tudi moja interpretacija zanimiva in se vam z veseljem pridružujem :)
Za vprašanje pa si bom vzela malo več časa in tišine. Pa se mi zdi, kot da bi vlekla karte ki si jih želim, oz. kot da bi vplivala na karte - ker sem pristranska. In kot, da si ne dovolim odgovora, ki mi mogoče ne bi bil všeč.... je to možno?
pozdravček
Andres:
Ob tem ko sta si vidve zapisale se je meni podala ideja. Glede na tisto temo, ki sem jo menda odprl in sicer o napovedih za naslednje leto iz vseh področij znanja, bi lahko Tishina kljub svojemu slabšemu znanju dodala kaj v mozaik. Na koncu leta, ali že kar skozi leto bo lahko to tudi skozi prakso videla kako se bo obneslo.
Andres
Škratinja Nagaya:
Lepoooo lepoooo prosim ciganke za nasvet v zvezi s situacijo, na katero mislim zdajle.
Najlepša hvala!
:-*
Maja:
--- Quote from: Pika on December 08, 2010, 09:15:58 PM ---Lepoooo lepoooo prosim ciganke za nasvet v zvezi s situacijo, na katero mislim zdajle.
Najlepša hvala!
--- End quote ---
Bi znalo napredovati, ampak počasi in ne s tako dobrimi rezultati v kratkem.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: ženska on December 14, 2010, 12:53:19 PM ---
--- Quote from: Pika on December 08, 2010, 09:15:58 PM ---Lepoooo lepoooo prosim ciganke za nasvet v zvezi s situacijo, na katero mislim zdajle.
Najlepša hvala!
--- End quote ---
Bi znalo napredovati, ampak počasi in ne s tako dobrimi rezultati v kratkem.
--- End quote ---
Ooo, hvala, Ženska.
Ja, bo kar držalo. Napreduje, ampak počasi.
Če boš pri volji, bi te prosila še za ciganke v zvezi z eno drugo situacijo, na katero mislim. Kam to pelje? Hvala!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version