O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte V. del

<< < (97/101) > >>

Rena:
Mi je nekaj reklo, da ti odgovorim. V preteklosti se je med vama definitivno kuhalo, ljubezen je tlela v ozadju. Sedaj je poteklo neko določeno obdobje, čas je dozorel, da se prevaga na eno ali drugo stran. Karta prihodnosti napoveduje, da boš kmalu izvedela, kako in kaj. V bistvu bi morala biti dovolj močna, da se poglobiš vase in zaupaš svoji intuiciji. Čutiš v svojem srcu njegovo ljubezen? Si dovolj močna, da si priznaš, če je ne? Možno, da je v ozadju celo druga ženska... V tvoji prihodnosti je izkazan uspeh, čustveno zadovoljstvo, toplina.

Opal:

--- Quote from: Rena on March 22, 2011, 06:49:15 PM ---Mi je nekaj reklo, da ti odgovorim. V preteklosti se je med vama definitivno kuhalo, ljubezen je tlela v ozadju. Sedaj je poteklo neko določeno obdobje, čas je dozorel, da se prevaga na eno ali drugo stran. Karta prihodnosti napoveduje, da boš kmalu izvedela, kako in kaj. V bistvu bi morala biti dovolj močna, da se poglobiš vase in zaupaš svoji intuiciji. Čutiš v svojem srcu njegovo ljubezen? Si dovolj močna, da si priznaš, če je ne? Možno, da je v ozadju celo druga ženska... V tvoji prihodnosti je izkazan uspeh, čustveno zadovoljstvo, toplina.

--- End quote ---

Najlepša hvala, Rena, za vpogled v karte.
Moram rečt, da vpogled kar zelo drži in tudi to, da je v ozadju druga ženska, kar sem pa preko nekoga drugega slučajno včeraj izvedela ampak baje mene pa ne more čisto pozabiti, je nekaj razdvojen .... No, zdj čakam na njegov odgovor, ki kot kaže po kartah sodeč bo kmalu *na dlani* ....
Je pa napoved po kartah sodeč za mojo prihodnost kar lepa torej, če prav razumem na vidiku nova oseba? Ali morda tu leži že ta odgovor, ki ga čakam od njega? .... Nevem ampak tu mi intuicija malo zataji, me zmede .... Mogoče samo kakšen namig?  ::)

Missy:
Dragi moji soforumci in soforumke!

Sedaj pa iz srca prosim za malo pomoči in konkreten vpogled v moje ljubezensko življenje. Kaj me čaka? In da ne bom tako splošna: v mojem življenju je spet moj soulmate, nikoli zaključena zgodba. Kako nama kaže? Sem v precej čudnem obdobju..

Rena:

--- Quote from: Opal on March 24, 2011, 12:23:47 PM ---Najlepša hvala, Rena, za vpogled v karte.
Moram rečt, da vpogled kar zelo drži in tudi to, da je v ozadju druga ženska, kar sem pa preko nekoga drugega slučajno včeraj izvedela ampak baje mene pa ne more čisto pozabiti, je nekaj razdvojen .... No, zdj čakam na njegov odgovor, ki kot kaže po kartah sodeč bo kmalu *na dlani* ....
Je pa napoved po kartah sodeč za mojo prihodnost kar lepa torej, če prav razumem na vidiku nova oseba? Ali morda tu leži že ta odgovor, ki ga čakam od njega? .... Nevem ampak tu mi intuicija malo zataji, me zmede .... Mogoče samo kakšen namig?  ::)

--- End quote ---

Opal, nimam še dovolj izkušenj in znanja. Potegnila sem še eno karto, ki pravi, da boš morala pokazati v zvezi s sedanjim fantom vztrajnost,  potrpežljivost, ne pustiti čustvom, da te preveč burijo, medtem ko se bo razpletalo ... Ne vem, po moje boš morala odgovor poiskati v sebi.  :-*

Opal:

--- Quote from: Rena on March 25, 2011, 10:31:43 AM ---
--- Quote from: Opal on March 24, 2011, 12:23:47 PM ---Najlepša hvala, Rena, za vpogled v karte.

--- End quote ---

Opal, nimam še dovolj izkušenj in znanja. Potegnila sem še eno karto, ki pravi, da boš morala pokazati v zvezi s sedanjim fantom vztrajnost,  potrpežljivost, ne pustiti čustvom, da te preveč burijo, medtem ko se bo razpletalo ... Ne vem, po moje boš morala odgovor poiskati v sebi.  :-*

--- End quote ---

Ok  :) in vseeno hvala, Rena

:-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version