Hvala jane, upam sam da v pozitivnem smislu, ker je sedanji odnos že čist ubogi.
Sem pa še pol vprašala, kakšni bodo njegovi občutki ob tem sporočilu, pa je padla karta VESELJA.
Torej bo kar vesel...
In pol sem še vprašala, če še je kako upanje za naju, in padeta UPANJE IN BOŽJE OKO.
Bi rekla da vsekakor, sam da moram pustit neke zadeve iz preteklosti za sabo.
-
Pa tvoje mnenje?
Hvala in lep dan
Ja mislim, da je vse tako kot mora bit in bosta oba olajšana ob predaji tega sporočila.
torej sporočinlo je bilo takrat poslano.
Kljub temu, da odgovora nanj še do danes nisem dobila, se je najin odnos res pozitivno spremenil.
Še vedno pa ostaja veliko vprašajev ,dvomov zarad preteklosti in tuhtanje in odločanje kako naprej (vsaj z moje strani) ...in lahko rečem da je to zdaj odgovor oz. kar razlaga zadnjega vprašanja (upanje in božje oko)
-
Pa me je redovednost danes premagala pa sem vprašala, kaj on čuti do mene (zdaj in po vsem tem)
padle so karte sodnik-ljubica-veselje.
ko sem položila karte, mi je najprej padlo v glavo..."resen in pošten človek, ki se mi ne more upreti!"

Potem pa razmišljam in razmišljam in... nastalo je to.
Najvažnejša je karta sodnika, ki (vsaj po mojem) govori o tem, da premišljuje in se odloča o tem kar je povezano z mano oz. z nama.
Zaprta knjiga bi najverjetneje pomenila najino preteklost, ki jo je zaprl oz. zaključil....
Odprta knjiga predstavlja najino razmerje zdaj...in da je on v fazi odločanja kako in kaj.
Odloča se trezno, resno in pošteno..z glavo in ne z čustvi...
...in potem - ljubica (sem to jaz????),
in - veselje...da mu je lepo z mano? Al da se mi res ne more upreti?