Author Topic: Angel Ariel  (Read 15265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angel Ariel
« Reply #15 on: December 04, 2008, 11:30:58 PM »
a pozna kdo mogoče Iriela?  ang:

v kartah Doreen imaš angela Indriel, ki prinaša sporočila tistim, katerih pot je povezana z lučjo, razsvetljevanjem, služenjem drugim, predajanjem ljubezni zemlji in njenim prebivalcem

to kaj pomaga? :)

Offline OtrokLuci

• Novinec
  • *
  • with love
« Reply #16 on: December 06, 2008, 11:22:40 AM »
a pozna kdo mogoče Iriela?  ang:

v kartah Doreen imaš angela Indriel, ki prinaša sporočila tistim, katerih pot je povezana z lučjo, razsvetljevanjem, služenjem drugim, predajanjem ljubezni zemlji in njenim prebivalcem

to kaj pomaga? :)

waw super hvala ti,zdej je pa use bl jasno. ;) ang:
namaste

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #17 on: December 06, 2008, 11:44:28 AM »
Mislim, da je to res tvoj angel, sem imela dan po tem ko sem ti to pisala izredno močan občutek tvoje povezanosti z njim.
Lepo bodi.  :)

Offline AngelVaruh

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #18 on: July 18, 2012, 11:44:17 AM »
Nadangel Ariel je nadangel, ki ima bolj izrazito žensko energijo. Pomaga pri manifestaciji. Z njo se povežemo ob prisotnosti vode. Pomaga, da v svoje življenje pritegnemo tisto, kar potrebujemo, da izrazimo svoje življenjsko poslanstvo, npr. denar, obilje... Dobro skrbi za živali. Pomaga nam, kadar izgubimo samozavest, cilj v življenju. Prikaže se nam s simbolom levinje. Predvsem je zaščitnica divjih živali in je povezana z okoljevarstvom. Njeno ime pomeni Božja levinja. Njena barva je bledo/svetlo roza, kristal pa roževec.

ang: objem,
Goga

je mogoče možno da je Ariel angel varuh? ker sem v meditaciji angelski dotik vprašala svojega angela varuha kako mu je ime in sem dobila odgovor da mu je ime Ariel... ne razumem... možno je da sem tudi narobe izvedla meditacijo ali kaj... res me zanima...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #19 on: July 18, 2012, 01:04:42 PM »
Mislim, da si odgovor dobila že skozi uro oddaje posta - ta je namreč res lepa. Mislim, da ja. Zastopim se pa v angele ne preveč  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #20 on: August 01, 2012, 07:03:01 PM »
Seveda so lahko angeli varuhi nadangeli. Če si dobila določeno ime, vanj ne dvomi, le povezuj se z njim.

:-* Gaia
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif