Author Topic: Saturn  (Read 100566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Saturn
« Reply #360 on: December 30, 2015, 11:41:26 AM »
prehod saturna čez 4. hišo mi je poleg poroke prinesel še sina ter prisiljeno selitev v najemniško stanovanje (tašča naju je vrgla ven iz hiše-mene in mojega sina :)), svojemu sinu pa je rekla, da lahko doma ostane :laugh:
no, danes mi je tole smešno, takrat ni bilo, imela sem 19 let :blank:
danes pokojni tašči nadvse hvaležna, saj drugače bi verjetno še danes tam vedrila  :-\
tako, da ja, tale saturn včasih na prvo žogo zgleda grozno, na koncu vedno vidiš, da ti je prinesel nekaj dobrega, če ga seveda upoštevaš in se mu ne upiraš preveč ;)

A se hecas??? On pa lahko ostane? Ene so res poceno no.

Hvala ti za mojo analizo bom komentirala ko najdem kaj casa :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #361 on: December 30, 2015, 02:19:17 PM »
Ja, takrat je bilo kar tezko, moz brez sluzbe, jaz na porodniski(pripravniska) in potem v najemnisko stanovanje. Pomagala sta nam moja starsa, hvalezna. Tasci sem odpustila in sem ji bila kasneje res hvalezna, saj sva tako prisla do nakupa svojega stanovanja. Seveda so bili krediti, odrekanja, nisva imela niti za jest, jedla sva tisto kar je moz na bone iz svoje sluzbene menze prinesel, jedli smo 1x na teden juho skuhano iz kosti, za meso nisva imela.....dobro, da sva bila v najemu pri enih na kmetiji in sva obcasno dobila njihove pridelke ;D plenice za sina so bile iz blaga, sem prala na roke, drugi so imeli seveda za pumperske....
Ampak bilo je lustno, nisem obupovala, bila sva pac skromna, v glavi sem iskala resitve....
Danes vesela in zadovoljna, da je bilo kot je bilo, tudi v skromnosti se lahko najde sreča ali celo predvsem v skromnosti :)
« Last Edit: December 30, 2015, 03:07:37 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #362 on: December 30, 2015, 02:37:00 PM »
 :-* :-* :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #363 on: December 30, 2015, 07:35:34 PM »
prehod saturna čez 4. hišo mi je poleg poroke prinesel še sina ter prisiljeno selitev v najemniško stanovanje (tašča naju je vrgla ven iz hiše-mene in mojega sina :)), svojemu sinu pa je rekla, da lahko doma ostane :laugh:
danes pokojni tašči nadvse hvaležna, saj drugače bi verjetno še danes tam vedrila  :-\
tako, da ja, tale saturn včasih na prvo žogo zgleda grozno, na koncu vedno vidiš, da ti je prinesel nekaj dobrega, če ga seveda upoštevaš in se mu ne upiraš preveč ;)

Sanjalka. To me nadvse spominja na tisto, ko sem jaz sina ven vrgel. Danes kot kaže je deloma hvaležen, še bolj pa bo. Bom moral pogledati kje je imel on sina tistikrat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #364 on: December 31, 2015, 09:44:03 AM »

Sanjalka. To me nadvse spominja na tisto, ko sem jaz sina ven vrgel. Danes kot kaže je deloma hvaležen, še bolj pa bo. Bom moral pogledati kje je imel on sina tistikrat.

Andres

si mislil najbrž saturna in ne sina ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.