9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jutro. Nujno nekaj okrepčilnega, spali tri ure
Quote from: Andres on September 10, 2009, 06:05:18 AMZa danes sem zaključil portirstvo in vam tako puščam celo kanto kave. Torte tiste slastne ni ostale nič, je pa nekaj rolade v hladilniku. Torej za vas, ki boste v službi prvi, podobne dobrote tudi ostanejo. Tisti ki boste prišli malo kasneje lahko vzamete iz portirjevega predala piškote. Mislim, da so stari eno leto, vendar manjka samo pol vrečke. Uporabnost velja dokler se ne poje. Vi pa pojte, četudi na wcju. Mimogrede. Ponovno kot že nekolikokrat prej opažam, da je ženski WC zamašen? Le kaj bi naj to pomenilo?? Vaš portir:AndresMogoče je čistilka na dopustu?
Za danes sem zaključil portirstvo in vam tako puščam celo kanto kave. Torte tiste slastne ni ostale nič, je pa nekaj rolade v hladilniku. Torej za vas, ki boste v službi prvi, podobne dobrote tudi ostanejo. Tisti ki boste prišli malo kasneje lahko vzamete iz portirjevega predala piškote. Mislim, da so stari eno leto, vendar manjka samo pol vrečke. Uporabnost velja dokler se ne poje. Vi pa pojte, četudi na wcju. Mimogrede. Ponovno kot že nekolikokrat prej opažam, da je ženski WC zamašen? Le kaj bi naj to pomenilo?? Vaš portir:Andres
Hvala lepa za takšno dobrodošlico. Danes sem vas malo presenetil in tako vstal kar veliko prej kot je to v navadi. Piškoti in vse kar spada zraven so brez dvoma fantastični, nekaj pa sem jih vzel tudi še za portirstvo zvečer. Andres
Dobro jutro Kava je pred menoj ... če bo kdo v moji družbi bom vesela. Lahko pa grem do avtomata tud po čaj
Čestitam za tvojo 1000ko. Še mal pa bo ta rdeča. Andres
Nočko! Moja1000ka! Zdaj pa neham pisati poste! Pa kake cifre mam!