Jaz ga imam zdajle na MC.
Ne opažam kakih hudih vzponov. Zaenkrat.
Kaj pa doma?
Si se v tem obdobju vec ukvarjala s kariero ali domom?
Naceloma je tranzit s.vozla cez 10.hiso za kariero ok.
Si v tem casu spoznala kaksne nove pislovne partnerje, nove poslovne priloznosti, vec oglasevanja…?
Meni je sel ravno dobro cez mc in sem v fazi, da popolnoma spremenim svojo karierno pot.
Tranzit s. vozla na N
dostikrat prinese "usodna" srečanja z avtoritetami....
Pri meni je tudi na natalnem Saturnu. Ki je na MC.
Nedavno mi je za povrh Saturn tranzitiral natalni Severni vozel.
Bom poskusila vse skupaj povezati.
V bistvu pojma nimam. 
Natalni s.vozel imas v 5. hisi, tam cez je sel t saturn. Je mogoce povezano z Laro? Je ona v tem casu napredovala oz si utrdila svoj status, imela stik s kaksno avtoriteto, ki ji lahko prinese napredek?
Lahko bi ti kot mama cutila veliko odgovornosti do nje ali pa tudi do svojih projektov..
Hvala ti, Sanjalka.
Bom najprej okoli hčere.
Sicer sta bila Satutn in s. vozel v precejšnjih orbisih takrat, ampak ja, načeloma gre za novo obdobje in srečanje z novimi avtoritetami, ki seveda bodo vplivale na njeno karierno pot. Je bilo npr. tako, da je z odliko opravila sprejemni izpit, dosegla tam vse možne točke (100%) in prvo mesto, v zelo močni konkurenci. Dodelili so jo k želenemu profesorju, zelo pospešeno, odgovorno in disciplinirano je začela delati. Velika sprememba glede na prej, ko je bil dosežek, če je vadila uro na dan.

Seveda čutim veliko odgovornost, je pa zagrabila sama. Za povrh je cele dneve ni, saj je program tak, da so na šoli od jutra do večera. En tak velik preskok v "odraslost" oz. odgovornost, samostojnost. Tudi noče več, da ji mama stalno teži. Hoče spedenati sama.

V šoli ima same petice.

Zaenkrat sem hepi pepi, trkam na les.
Glede mojih projektov... sem bolj zagrabila, ampak to zato, ker sem šele zdaj začela učiti in sem si zato čez poletje in do danes vzela čas za lastno kreativnost. Brez tega tako ali tako ne bi smela poučevati, tako da je nujna, en sejem je šel v redu skozi, naslednji mesec imam spet novega. Planiram precej stvari, odpiram, skušam "širiti" dejavnost, tako da, ja, fokus je na karieri, ki je bila malenkost postavljena na stranski tir in zdaj skrbim za njeno "prebujenje". Hčerina večja samostojnost je tudi eden od faktorjev, ki mi to omogoča. Več časa lahko posvetim svojemu delu.
No evo, pa odvijam klobčič.
Zaenkrat pa ne bi rekla, da je tudi učinek ne vem kako blazno velik, ampak to so zdajle šele "prvi" koraki v neke smeri.
Veliko imam stika s starši. Se starata, tako da bosta potrebovala vedno več moje pomoči. Tukaj sem na razpolago 24/7 in če nisem ravno nekje v Celokafriji, spustim vse iz rok in vskočim. K sreči živim v bližini, 10 minut vožnje stran. V tem času je imel nesrečo moj brat, o čemer sem že pisala, tako da je fokus tudi na njegovem okrevanju, skrb, pripravljenost pomagati in vskočiti, če je potrebno. Z družino smo zelo povezani.
Zanimivo, da pri "proučevanju" tranzitov nikoli nisem posvečala večje pozornosti vozlom.
Bom še pogledala za nazaj, kaj se je dogajalo...