Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Spovednica baj bik7
Anonymous:
--- Quote from: Anonymous on September 21, 2009, 02:48:20 AM ---
--- Quote from: Anonymous on September 21, 2009, 02:20:50 AM ---
--- Quote from: Anonymous on September 21, 2009, 02:08:32 AM ---Saj ga imam zelo rada, iskreno ga ljubim ... Ampak sem danes pomislila na sadomazo trojčka z njegovim prijateljem.
--- End quote ---
Nič nenavadnega. Celo iskreno, na kar verjame pomisli vsaka sleherna ženska. Uspešno naj vam bo.
--- End quote ---
Predlagam, da me za kazen našeškate.
--- End quote ---
Od mene roke za šeškanje ne dobiš. Lahko pa se priporočam glede na tvoje želje. :D
Anonymous:
Uf kaj se pa tu dogaja. Še na romanje ne morem da ne bi blo kaosa ko se vrnem. :D :D :D :D
No no vsak ma pravico živet kot mu paše. Se odrekat zaradi ljubezni al pa ne. Sado mazo tudi ni prepovedan. Vsak ma pač svoje veselje. Za šešlkanje pa naj vsak sam poskrbi.
bik7:
--- Quote from: Anonymous on September 23, 2009, 07:06:01 AM ---Uf kaj se pa tu dogaja. Še na romanje ne morem da ne bi blo kaosa ko se vrnem. :D :D :D :D
No no vsak ma pravico živet kot mu paše. Se odrekat zaradi ljubezni al pa ne. Sado mazo tudi ni prepovedan. Vsak ma pač svoje veselje. Za šešlkanje pa naj vsak sam poskrbi.
--- End quote ---
Še podpišem naj se by bik7
Anonymous:
Bila sem packa :P sem se uredila "u nulo", se potošila v parfum s feromoni in ga šla na kavo bost v oči >:D
In sem bodla, pa še kako sem bodla >:D je kaj narobe, če še vedno uživam v misli, kako sem bodla in potem mrtvo hladno šla domov? ang:
Anonymous:
ups, škratek (sem se potopila v parfum) :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version