Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Spovednica baj bik7

<< < (6/71) > >>

Anonymous:

--- Quote ---LAHKO, samo ce gres iz zelj na dejanja - delaj tako, da nihce ne ve ...  ang:

--- End quote ---
[/quote]

če nihče ne ve potem kaj češ, nič, od tega!!!! :D :D
Ko se iz želje razvije nekaj več, nekaj globljega kaj potem?

Anonymous:

--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 07:29:50 PM ---
 :D Meni je ta koticek izredno vsec! Ti kar stresi ven, kar je potrebno. Jaz sem danes nadaljevala s svojo neizcrpno mocjo hudobije, ki je seveda dobro namerna  :D med voznjo pa sem se sprasevala, ce sem tudi zavistna.  ??? Glede dolocenih simbolov, ki simbolizirajo zavist in so mi vsec. Je to v povezavi?

--- End quote ---

Hmmm...kot Mrs Žlehtnoba ti odgovarjam, da lahko da so simboli povezani s tvojim razpoloženjem. Ni pa nujno, ker men so sicer sami taki pocukrani simboli všeč. Sicer pa, keri simboli pa so za žlehtnobo? ( ;D ta ziher, hehe). Je pa vsekakor bolje, da to izpovemo tu in spilimo pa omilimo. Pa še pikantno je brat  >:D

Anonymous:

--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 09:07:40 PM ---

--- Quote ---LAHKO, samo ce gres iz zelj na dejanja - delaj tako, da nihce ne ve ...  ang:

--- End quote ---

--- End quote ---

če nihče ne ve potem kaj češ, nič, od tega!!!! :D :D
Ko se iz želje razvije nekaj več, nekaj globljega kaj potem?

[/quote]

potem pa akcija  >:D  :D

Anonymous:

--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 12:09:39 PM ---
--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 08:56:19 AM ---Sem prvo mislila, kaj bo spovednica, pa saj že imamo Olajšaj se. Ampak vidim, da je tu malo drugačen podton,  ki mi zeloooooooo ustreza. Že vidim, da mi bo zelo všeč. Uživam v pikantnostih in tistih naših skritih jezicah, ljubosumnostih, privoščljivosti in še kaj. Saj se trudim, da to ne bi prevladovalo, ampak včasih pa se izrazi tud žlehtnoba, matr. Mrs Hudoba, hahaha, jz bom kdaj pa kdaj Mrs Žlehtnoba  ;D . Bi še imela kaj za povedat, ampak že še pride na vrsto  :D

--- End quote ---

Ti kr dej pokora bo zmeraj vzgojna včasih pa še malo s čilijem začinjena. Bom vidu ki bo reku moj pokorni zakonik kaj ti nalaga.hehehehehehhe

--- End quote ---

POKORNI ZAKONIK  :D

Anonymous:

--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 09:12:14 PM ---
--- Quote from: Anonymous on August 13, 2009, 07:29:50 PM ---
 :D Meni je ta koticek izredno vsec! Ti kar stresi ven, kar je potrebno. Jaz sem danes nadaljevala s svojo neizcrpno mocjo hudobije, ki je seveda dobro namerna  :D med voznjo pa sem se sprasevala, ce sem tudi zavistna.  ??? Glede dolocenih simbolov, ki simbolizirajo zavist in so mi vsec. Je to v povezavi?

--- End quote ---

Hmmm...kot Mrs Žlehtnoba ti odgovarjam, da lahko da so simboli povezani s tvojim razpoloženjem. Ni pa nujno, ker men so sicer sami taki pocukrani simboli všeč. Sicer pa, keri simboli pa so za žlehtnobo? ( ;D ta ziher, hehe). Je pa vsekakor bolje, da to izpovemo tu in spilimo pa omilimo. Pa še pikantno je brat  >:D

--- End quote ---

Morda res...se imam za dobro osebo,a ko sem vse skupaj brala-pomeni simbolov, tudi zgodovinski so vsi tako zlovesci, negativni...sem pomislila,da se se kak hudic v meni skriva,zloba in prijetna stran,ali je tako pri vseh ljudeh?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version