Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Spovednica baj bik7
bik7:
Nisi skromna.
sasa:
ej bikec, jst sem bila pa poredna čez vikend. a mi boš naložil kako kazen :P ;D
bik7:
--- Quote from: sasa on December 05, 2010, 12:16:24 PM ---ej bikec, jst sem bila pa poredna čez vikend. a mi boš naložil kako kazen :P ;D
--- End quote ---
Seveda bo in to neusmiljeno, tako da si boš zapomnila za celo leto. Nalagam ti, da se naslednji tedn pojaviš na sejmu erotike in tam vsak dan zamenjaš sceno. Začneš pri bdsmju, drugi dan sex v živo tretji dan pa boš podeljevala stojkote za uspehe pa pazi da kakega ne zmakneš. hehehehe
sasa:
--- Quote from: bik7 on December 05, 2010, 01:03:05 PM ---
--- Quote from: sasa on December 05, 2010, 12:16:24 PM ---ej bikec, jst sem bila pa poredna čez vikend. a mi boš naložil kako kazen :P ;D
--- End quote ---
Seveda bo in to neusmiljeno, tako da si boš zapomnila za celo leto. Nalagam ti, da se naslednji tedn pojaviš na sejmu erotike in tam vsak dan zamenjaš sceno. Začneš pri bdsmju, drugi dan sex v živo tretji dan pa boš podeljevala stojkote za uspehe pa pazi da kakega ne zmakneš. hehehehe
--- End quote ---
Hehehe, na evo, že ko razmišljam, da bi bilo fino it na sejem erotike, me ti za kazen pošlješ tja :D
sasa:
Aja, za stojkota pa ne garantiram, da bo res romal drugam kot v moje roke. Bo treba še kazga novga sprobat ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version