9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prijeten pozdrav vsem.Ker sem se pravkar priključil, po branju nekaj straneh tega foruma o Angelskih številkah, bom dodal kanček svoje zgodbe. Že kar nekaj let se mi dogaja to kar jih pravi večina tukaj. Ampak danes pa je prešlo mejo do te mere, da sem v iskalnik napisal "ponavljajoče se številke" in pristal tukaj točno na 11. strani foruma. Po branju vaših komentarjev sem se odločil, da se bom priključil. Ura, ko sem odprl račun je bila 11:11:15. OK...grem naprej. Moja doživetja segajo do te skrajnosti, da že vsak pogled na določen predmet, kjer se pojavijo oz. so zapisane številke je "skoraj" vedno ista številka. V zgolj sami eni uri se mi pogosto dogaja, da vidim tudi npr. 13:00, 13:11, 13:22, 13:33, 13:44, 13:55 (navajam primer) in to večkrat v enem samem dnevu, itd. Pa da ne izpade, da drugega v življenju ne počnem kot gledam oz. čakam iste številke! Zadnji čas se nisem niti hotel več zavedati da se mi to dogaja, ker je bilo že kar "neverjetno". Do danes sem živel v vprašanju kaj ta znamenja pomenijo in po mnogih postavljenih vprašanjih drugim, mi do tega trenutka ni znal pojasniti nobeden. Sedaj pa izgleda, da so to Angelske številke...Lepe Angelske sanje vsem...Božji blagoslov.
...in moj 333
Quote from: sonce on November 12, 2009, 09:39:41 AM...in moj 333 In tudi tvoj 303. odgovor v tej rubriki.