Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: nensi on August 24, 2009, 01:16:29 PMQuote from: OtrokLuci on August 24, 2009, 12:53:22 PMPozdravčekZanima me pomen števil 000 do 999 ,ker se mi že od junija stalno pojavljajo na vseh mogočih in nemogočih mestih SmileyNajbolj pogosta so 777,555,000 in 222Hvala za odgovor,božansko lep dan Pa dajva tole tvojo zgodbico spisat, po mojem občutku, brez knjige razlag če dovoliš:222 si v svetu energij, ki jih čutiš, vidiš, veš da so, zaznavaš na tebi svoj naćin, ki je poseben, subtilen in globok555 na svoji poti se srečuješ s spremembami v mišljenju, razumevanju, čustvovanju, ne ustraši se tega, včasih imaš občutek da gre prehitro, ne ne gre, zate je že prav tako, le okolica te redko dohaja, ne sekiraj se zaradi tega, je mišljeno tako, da si pred časom777 ko si v dvomu ali ja ali ne tako naprej te s sedmicami angeli opozarjajo, da te brezpogojno podpirajo in spremljajo na tvoji poti999 greš v pravo smer, le nadaljuj tako in s svojim bivanjem tukaj in zdaj boš koristil mnogim000 na koncu se pa situacija vedno zaokroži in dosežemo popolnost, tudi ti jo bošuživaj, objem Waw hvala ti ! tole si poglejte 9-9-9 Urgent Call to the Tribe of Gaia! Pleiadian-Sirian Transmission Aug 2009 SOLARA AN-RA999-The Completion of Biological Restructuringhttp://consciousco-creationalcoaching.blogspot.com/2009/08/999-completion-of-biological.html
Quote from: OtrokLuci on August 24, 2009, 12:53:22 PMPozdravčekZanima me pomen števil 000 do 999 ,ker se mi že od junija stalno pojavljajo na vseh mogočih in nemogočih mestih SmileyNajbolj pogosta so 777,555,000 in 222Hvala za odgovor,božansko lep dan Pa dajva tole tvojo zgodbico spisat, po mojem občutku, brez knjige razlag če dovoliš:222 si v svetu energij, ki jih čutiš, vidiš, veš da so, zaznavaš na tebi svoj naćin, ki je poseben, subtilen in globok555 na svoji poti se srečuješ s spremembami v mišljenju, razumevanju, čustvovanju, ne ustraši se tega, včasih imaš občutek da gre prehitro, ne ne gre, zate je že prav tako, le okolica te redko dohaja, ne sekiraj se zaradi tega, je mišljeno tako, da si pred časom777 ko si v dvomu ali ja ali ne tako naprej te s sedmicami angeli opozarjajo, da te brezpogojno podpirajo in spremljajo na tvoji poti999 greš v pravo smer, le nadaljuj tako in s svojim bivanjem tukaj in zdaj boš koristil mnogim000 na koncu se pa situacija vedno zaokroži in dosežemo popolnost, tudi ti jo bošuživaj, objem
PozdravčekZanima me pomen števil 000 do 999 ,ker se mi že od junija stalno pojavljajo na vseh mogočih in nemogočih mestih SmileyNajbolj pogosta so 777,555,000 in 222Hvala za odgovor,božansko lep dan
Ja, resnično vredno ogleda. Redno spremljam objave Lauren C. Gorgo in se najdem v njih Prav bi bilo, da bi organizirali tudi tu na forumu skupinsko meditacijo v podporo in odprtje novim energijam 9-9-9.
Kdaj imamo to meditacijo, da mi ne uide??
Redno spremljam objave Lauren C. Gorgo in se najdem v njih
Quote from: Princes on August 25, 2009, 12:20:23 PMRedno spremljam objave Lauren C. Gorgo in se najdem v njih Jes ! božanska sporočila piše,pripročam tudi branje krilc http://www.emergingearthangels.com/latest.html
Quote from: Nena on August 25, 2009, 04:00:13 PMKdaj imamo to meditacijo, da mi ne uide??9.9.2009 ob 9.uri zvečer
Moje število postov 8777