Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
Tea:
--- Quote from: taja6 on September 08, 2009, 09:19:08 AM ---druga v vrsti prosim za vpogled ;)
hvala Tea :-*
--- End quote ---
Vse po čemer hrepeniš te čaka v tihih trenutkih. ko zapreš oči in z globokim dihanjem umiriš telo in um. Tu biva Bog in tu počiva mir, tisto, po čemer hrepeniš
tudi angeli pravijo, da si od njih lahko "sposodiš" mirnost, da pogasiš razbeljene plamene, kar ti bo prineslo rešitve za vse navidezne težave zunaj tebe.
Pravijo, da si lahko vedno, ne glede na to, kar se dogaja okoli tebe, izbereš mir, zapreš oči in se umakneš na tihi notranji kraj
ang:
Tea:
--- Quote from: Nena on September 08, 2009, 09:21:34 AM ---Se postavim še jaz v vrsto, glede na to, da sem danes zaspala in ni bilo časa... :-*
--- End quote ---
Ta dan posveti nečemu .....................................????
Opri se na angele in boga, posveti dan, pošlji dušo v vesolje /kot ribič, ki vrže široko mrežo/ in pritegni k sebi vse tiste okoliščine za katere si prosila.
Tvoje posvetilo bo doseglo magično manifestacijo.
skorpijonka:
Mogoče bi pa še jaz...prosila za eno karto...hvala. :-*
Nena:
--- Quote from: Tea on September 08, 2009, 09:42:23 AM ---
--- Quote from: Nena on September 08, 2009, 09:21:34 AM ---Se postavim še jaz v vrsto, glede na to, da sem danes zaspala in ni bilo časa... :-*
--- End quote ---
Ta dan posveti nečemu .....................................????
Opri se na angele in boga, posveti dan, pošlji dušo v vesolje /kot ribič, ki vrže široko mrežo/ in pritegni k sebi vse tiste okoliščine za katere si prosila.
Tvoje posvetilo bo doseglo magično manifestacijo.
--- End quote ---
Hvala Tea :-*
Tea:
--- Quote from: skorpijonka on September 08, 2009, 09:46:03 AM ---Mogoče bi pa še jaz...prosila za eno karto...hvala. :-*
--- End quote ---
Ceni vse blagoslove, zato zlahka izraziš zahvalo za svoje življenje.
Beseda hvala je ključ do uresničitve vseh tvojih želja.
ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version