Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte IV del

<< < (80/104) > >>

Neska:

--- Quote from: Gaja on October 16, 2009, 11:58:26 AM ---Jaz bi tudi imela eno karto, če se kater da. :D

--- End quote ---

Živiš v vesolju obilja, kjer je vsega dovolj za vsakogar. Ključ je v uravnoteženju dajanja in prejemanja... Zavedaj se, da si preskrbljena za danes in za vse nadaljnje dni. ang: :-*

Gaia:

--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 12:23:02 PM ---
--- Quote from: Gaja on October 16, 2009, 11:58:26 AM ---Jaz bi tudi imela eno karto, če se kater da. :D

--- End quote ---

Živiš v vesolju obilja, kjer je vsega dovolj za vsakogar. Ključ je v uravnoteženju dajanja in prejemanja... Zavedaj se, da si preskrbljena za danes in za vse nadaljnje dni. ang: :-*

--- End quote ---

Ooooooooooooo, krasno sporočilo Neška, ki ga rade volje delim s teboj in vsemi ostalimi. Hvala ti. :-* :-* :-*

Neska:
Prosim in hvala tudi tebi :-*

Nena:
Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*

Neska:

--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 12:33:50 PM ---Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*

--- End quote ---

Seveda draga ;)

Si brezmejno bitje...osvobodi se morebitnih omejitev s pomočjo glasbe, plesa, petja ali česarkoli, kar vzbudi tvojo kreativnost. Uživaj v neomejenosti. ang: :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version