Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
Tea:
Neška .... še meni, še meni ..... prosim :-*
Nena:
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 12:58:02 PM ---
--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 12:33:50 PM ---Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*
--- End quote ---
Seveda draga ;)
Si brezmejno bitje...osvobodi se morebitnih omejitev s pomočjo glasbe, plesa, petja ali česarkoli, kar vzbudi tvojo kreativnost. Uživaj v neomejenosti. ang: :-*
--- End quote ---
Hvala, dragica :-* :-*
Neska:
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim :-*
--- End quote ---
Izvoli draga...
Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*
Neska:
--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 01:32:35 PM ---
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 12:58:02 PM ---
--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 12:33:50 PM ---Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*
--- End quote ---
Seveda draga ;)
Si brezmejno bitje...osvobodi se morebitnih omejitev s pomočjo glasbe, plesa, petja ali česarkoli, kar vzbudi tvojo kreativnost. Uživaj v neomejenosti. ang: :-*
--- End quote ---
Hvala, dragica :-* :-*
--- End quote ---
;) :-*
Tea:
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 01:35:53 PM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim :-*
--- End quote ---
Izvoli draga...
Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*
--- End quote ---
Jupi.. .ja, res je
Hvala draga :-*
Se že grem igrat :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version