Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte IV del

<< < (81/104) > >>

Tea:
Neška .... še meni, še meni ..... prosim  :-*

Nena:

--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 12:58:02 PM ---
--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 12:33:50 PM ---Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*

--- End quote ---

Seveda draga ;)

Si brezmejno bitje...osvobodi se morebitnih omejitev s pomočjo glasbe, plesa, petja ali česarkoli, kar vzbudi tvojo kreativnost. Uživaj v neomejenosti. ang: :-*

--- End quote ---

Hvala, dragica :-* :-*

Neska:

--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim  :-*

--- End quote ---

Izvoli draga...

Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*

Neska:

--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 01:32:35 PM ---
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 12:58:02 PM ---
--- Quote from: Nena on October 16, 2009, 12:33:50 PM ---Se lahko še jaz priskledim, Neska??? :-*

--- End quote ---

Seveda draga ;)

Si brezmejno bitje...osvobodi se morebitnih omejitev s pomočjo glasbe, plesa, petja ali česarkoli, kar vzbudi tvojo kreativnost. Uživaj v neomejenosti. ang: :-*

--- End quote ---

Hvala, dragica :-* :-*

--- End quote ---

;) :-*

Tea:

--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 01:35:53 PM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim  :-*

--- End quote ---

Izvoli draga...

Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*

--- End quote ---

Jupi.. .ja, res je

Hvala draga :-*

Se že grem igrat  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version