Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte IV del

<< < (82/104) > >>

Neska:

--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 02:02:55 PM ---
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 01:35:53 PM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim  :-*

--- End quote ---

Izvoli draga...

Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*

--- End quote ---

Jupi.. .ja, res je

Hvala draga :-*

Se že grem igrat  :-*

--- End quote ---

Prosim :-*
Pa poglej, še ura oddaje posta je priča, da je res tako ;)

Tea:

--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 02:39:13 PM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 02:02:55 PM ---
--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 01:35:53 PM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2009, 01:03:09 PM ---Neška .... še meni, še meni ..... prosim  :-*

--- End quote ---

Izvoli draga...

Prav zdaj doživljaš spremebo, ki ti prinaša velik blagoslov. Z zahvalnostjo dovoli starim delom svojega življenja, da se poslovijo...objemi vse lekcije in jim ljubeče dovoli oditi. To dejanje, bo prineslo novi val svežih, navdušujočih energij v tvoje življenje...naj te njihovo čarodejstvo preseneča in razveseljuje. ang: :-*

--- End quote ---

Jupi.. .ja, res je

Hvala draga :-*

Se že grem igrat  :-*

--- End quote ---

Prosim :-*
Pa poglej, še ura oddaje posta je priča, da je res tako ;)

--- End quote ---

Hvala Neška  :-* :-* :-*

Maja:

--- Quote from: Mačica on October 16, 2009, 06:46:23 AM ---
--- Quote from: ženska on October 16, 2009, 12:08:14 AM ---Bi lahko kdo zame naredil kakšen vpogled. Ker sploh ne vem, kaj se dogaja ...

--- End quote ---

Draga ženska,

karte so kar padale ven. Odprla se je karta Zana, ki pravi, da se sprosti in se počuti varno.

Padli pa sta karti Atena, ki pravi, da je varno, da si močna in Grace ter Antonija, ki ti svetuje, da si sočutna do sebe in osebe, ki te je prizadela.

Ti bodo še mojstrice vrgle karte.  ;D

Jaz pa ti pošiljam velik, ljubeč objem.  :-* :-* :-*

--- End quote ---

Hvala ti.

Mačica:

--- Quote from: Neska on October 16, 2009, 10:39:08 AM ---Draga Mačica...

Zgleda da si pozabila poskrbeti za svojega notranjega otroka, se bo treba malo več nasmejat in "poigrat". V danem trenutku je sicer najpomembneje, da se zaveš svoje božanskosti in da pomagaš drugim, saj imaš vso potrebno modrost in božansko znanje. Sledil bo razcvet, samo potrpežljiva bodi in ne obupaj nad sabo. ang:

:-* :-* :-*

--- End quote ---

Draga moja, najlepša hvala.  :-* :-* :-*

Tea:
V dar sem dobila karte Boginj

če katera želi lahko kaj pogledamo danes ...

ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version