Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
Princes:
--- Quote from: Tea on October 19, 2009, 08:47:13 AM ---
--- Quote from: Princes on October 19, 2009, 08:36:37 AM ---
--- Quote from: Tea on October 19, 2009, 08:33:23 AM ---V dar sem dobila karte Boginj
če katera želi lahko kaj pogledamo danes ...
ang:
--- End quote ---
Boginje so zelo močne karte. Rada jih imam. Prosim za sporočilo :-*
--- End quote ---
Prineska, v to sem se prepričala že danes zjutraj, ko sem jih odprla iz ovojnice in posvetila, ter si potegnila prvo.
V soboto smo imeli po delavnici še Gong s posodicami ..... sem ostala brez diha ... v močnem sporočilu, ki sem ga prejela.
Draga moja, zate pa
AINE
Skok zaupanja
"Tvegajte in uresničite svoje resnične srčne želje."
Tvoje sanje se bodo uresničile. Pot, ki si jo izbrala je prava. Nebesa te pri tem podpirajo in ti bodo v tvojem poslanstvu stala popolnoma ob strani, poskrbljeno bo za vse materialne potrebe.
Razdeli sanje na manjše korake in nadaljuj......
ang:
--- End quote ---
Draga Tea, srčna hvala. Tudi številka tvojega posta 9288 mi napisano potrjuje. Hvala ti, zvečer te pa gledam :-* :-* ang:
Tea:
--- Quote from: jane on October 19, 2009, 08:45:27 AM ---Še meni eno prosim.
--- End quote ---
Jane zate pa
DIANA
Osredotočena namera
"Vzdržujte odločne misli, čustva in dejanja osredotočene na svoj cilj in uspeli boste."
Boginja ti sporoča, da ozavesti, da boš uspela, ne glede na kar koli, če bodo tvoje namere odločne. Ostati moraš pozitivna in se ukvarjati samo z "nalogami", ki so glavne, ostalo opusti. Opusti vse dvome in se ogni dvomljivcev in negativnežev.
ang:
Neska:
--- Quote from: Tea on October 19, 2009, 08:33:23 AM ---V dar sem dobila karte Boginj
ang:
--- End quote ---
Tea, jaz bi tudiiiiii :D
Jane:
Hvala Tea :-*
Tea:
--- Quote from: Princes on October 19, 2009, 08:51:00 AM ---
--- Quote from: Tea on October 19, 2009, 08:47:13 AM ---
--- Quote from: Princes on October 19, 2009, 08:36:37 AM ---
ang:
--- End quote ---
Boginje so zelo močne karte. Rada jih imam. Prosim za sporočilo :-*
--- End quote ---
Prineska, v to sem se prepričala že danes zjutraj, ko sem jih odprla iz ovojnice in posvetila, ter si potegnila prvo.
V soboto smo imeli po delavnici še Gong s posodicami ..... sem ostala brez diha ... v močnem sporočilu, ki sem ga prejela.
Draga moja, zate pa
AINE
Skok zaupanja
"Tvegajte in uresničite svoje resnične srčne želje."
Tvoje sanje se bodo uresničile. Pot, ki si jo izbrala je prava. Nebesa te pri tem podpirajo in ti bodo v tvojem poslanstvu stala popolnoma ob strani, poskrbljeno bo za vse materialne potrebe.
Razdeli sanje na manjše korake in nadaljuj......
ang:
--- End quote ---
Draga Tea, srčna hvala. Tudi številka tvojega posta 9288 mi napisano potrjuje. Hvala ti, zvečer te pa gledam :-* :-* ang:
--- End quote ---
Prosim ;) Se vidiva ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version