Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
nensi:
--- Quote from: Gaja on October 30, 2009, 09:28:12 PM ---
--- Quote from: nensi on October 30, 2009, 08:25:26 AM ---
--- Quote from: Gaja on October 29, 2009, 11:07:34 PM ---Nensi, če si še pri volji, prosim za eno karto (ali več, če popadajo ven) :D Kadarkoli bo, bo prav.
:-* Gaja
--- End quote ---
ja res so kar ven popadale :D
imaš močno povezavo z vilami in elementali, tvoja naloga je pomagati naravi, jo zdraviti, to boš delala s pomočjo delavnic in seminarjev, poučevanja in opozarjanja na odnos do narave, pri tem so ti in ti bodo v močno podporo vnebovzeti mojstri, ki te vodijo in čuvajo
starša te brezpogojno ljubita, trudita se najbolje kakor pač znata, sprejmi to in dalo ti bo dodatno moč, ki jo rabiš da greš naprej
lepo potuj, na vseh tvojih poteh ;)
--- End quote ---
Hvala ti draga. Ja, vile in jaz smo eno. Moje poti so polne dogodivscin in eno izmed njih koncujem jutri doma.
:-* :-* :-*
--- End quote ---
srečno :-*
nensi:
hvala tudi vama Jane in Princes :-*
Mačica:
--- Quote from: Neska on October 30, 2009, 08:37:26 PM ---
--- Quote from: Mačica on October 30, 2009, 07:46:46 PM ---Neska dear,
daj malo pokukaj še zame, če boš imela voljo in čas, prosim. :-*
--- End quote ---
Mačica draga zate karta tišine...
Povabljena si da nekaj časa preživiš v meditiranju ali premišljevanju. Če je le mogoče to izvajaj v naravi, kjer si lahko umirjenja in v tišini..takrat ti je tvoja notranja modrost lažje dostopna ang:
--- End quote ---
Hvala, draga moja! :-* :-* :-* :-* :-*
Neska:
--- Quote from: nensi on October 31, 2009, 10:57:46 AM ---
--- Quote from: Neska on October 30, 2009, 05:07:04 PM ---Nensi draga, tudi jaz bi eno, če lahko seveda ang:
Če pa katera želi sporočilo atlantidskih kart, sem na voljo :-*
--- End quote ---
kadar si kaj želiš je potrebno nič več kot to, da si brezpogojno zaupaš, imaš namreč izredno moč manifestacije, torej jo uporabi
povezuj se z vilami, ki te spremljajo in popirajo na tvoji poti, vesele bodo
bodi ozorna na to kaj ješ, saj s pravilnim izborom hrane lahko svojo energijo še dodatno okrepiš in zvišaš njeno vibracijo
lepo bodi :)
--- End quote ---
::) :o
Hvala Nensi :-* :-* :-* ... bom upoštevala nasvet ang:
Neska:
--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 01:54:52 PM ---
--- Quote from: Neska on October 30, 2009, 08:37:26 PM ---
--- Quote from: Mačica on October 30, 2009, 07:46:46 PM ---Neska dear,
daj malo pokukaj še zame, če boš imela voljo in čas, prosim. :-*
--- End quote ---
Mačica draga zate karta tišine...
Povabljena si da nekaj časa preživiš v meditiranju ali premišljevanju. Če je le mogoče to izvajaj v naravi, kjer si lahko umirjenja in v tišini..takrat ti je tvoja notranja modrost lažje dostopna ang:
--- End quote ---
Hvala, draga moja! :-* :-* :-* :-* :-*
--- End quote ---
;) :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version