Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte IV del
Nena:
--- Quote from: nensi on October 31, 2009, 10:50:17 AM ---
--- Quote from: Nena on October 30, 2009, 09:59:01 AM ---Pa , če bo čas in volja...še zame, prosim :-*
--- End quote ---
čas je vedno, če ne takoj pa z malce zamude, volja pa tudi, torej dragica takole:
odgovore ki jih iščeš nosiš v sebi, pojdi v svojo srčno čakro, se poveži in videla in vedela boš, kaj je tisto pravo
tvoja pot te vodi k izražanju svoje ženskosti, v sebi, drugim jo boš pomagala odkriovati v njih, na seminarjih, delavnicah, ki jih boš vodila, pa tudi obiskovala, da nadgrajuješ sebe in znanje potem predajaš drugim
uživaj in lepo potuj :)
--- End quote ---
Hvala Nensi :-*
Tea:
--- Quote from: nensi on October 31, 2009, 10:54:15 AM ---
--- Quote from: Tea on October 30, 2009, 01:52:45 PM ---Če bo čas in volja tudi zame Nensi, se bo prileglo na teh krajših počitnicah prebrati kaj spodbudnega.
ang:
--- End quote ---
trenutno je tvoja pot vpeta v vodenje seminarjev in delavnic, to je tisto, kar te osrečuje in s čimer osrečuješ druge
posveti se temu, da jim pomagaš prisluhniti njihovi notranji intuiciji, nauči jih, da si lahko zaupajo in jim bodi v oporo, razlagaj jim zakon privlačnosti, moč misli
lepo bodi in uživaj :)
--- End quote ---
Najlepša hvala Nensi. :-*
Kolikokrat sem že zapisala in spet moram. Ravno tisto, kar se mi pripelje skozi meditacijo, potrdijo ang:
sonce:
--- Quote from: nensi on October 31, 2009, 10:46:50 AM ---
--- Quote from: sonce on October 30, 2009, 08:46:49 AM ---A smem še jaz prositi za kakšno sporočilo? Prosim...
Hvala
:-* ang:
--- End quote ---
kadar si nervozna in ne veš kako naprej, se le umiri in se ozri vase in se vprašaj, kaj in kako lahko ti narediš v tisti situaciji, kaj lahko pomagaš, zakaj si dobila to darilo in si prisluhni saj v sebi nosiš odgovore, ki jih zaman iščeš zunaj
lepo sončno soboto :)
--- End quote ---
Hvala!
Se opravičujem za pozno zahvalo, napet konec tedna :P
:-* ang:
nensi:
z veseljem punce, pa še kdaj ang: :-*
Tea:
Danes sem v dar dobila angelske karte: Angelska prisotnost za vsak dan
Če želi katera sporočilce na vprašanje, sem tukaj ang:
Navigation
[0] Message Index