Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte IV del

<< < (104/104)

Tea:

--- Quote from: Mačica on November 04, 2009, 03:43:31 PM ---Še ena radovednica prosi za sporočilo. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Ekola Mačica, še zate:

Poroka: Mislim, da sem to karto včeraj že izvlekla. Zate velja isto ...... ang:

Tea:

--- Quote from: Missy on November 05, 2009, 12:47:12 AM ---Tudi sama bi izkoristila priložnost za kakšno angelsko sporočilce  ang:

--- End quote ---

V akcijo Missy

Tvoje molitve so uslušane .... Ostani na sedanji poti in ta te bo odpeljala resnično daleč. Angeli pazijo nate ang:

Mačica:

--- Quote from: Tea on November 05, 2009, 06:55:09 PM ---
--- Quote from: Mačica on November 04, 2009, 03:43:31 PM ---Še ena radovednica prosi za sporočilo. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Ekola Mačica, še zate:

Poroka: Mislim, da sem to karto včeraj že izvlekla. Zate velja isto ...... ang:

--- End quote ---

Draga Tea, hvala. :-* :-* :-* Ja, to karto si potegnila za mojo drago Reno in prebrala sem, kar si ji napisala. Srčno upam, da je ljubeča duša na poti k meni. :-*

Missy:

--- Quote from: Tea on November 05, 2009, 06:57:12 PM ---
--- Quote from: Missy on November 05, 2009, 12:47:12 AM ---Tudi sama bi izkoristila priložnost za kakšno angelsko sporočilce  ang:

--- End quote ---

V akcijo Missy

Tvoje molitve so uslušane .... Ostani na sedanji poti in ta te bo odpeljala resnično daleč. Angeli pazijo nate ang:

--- End quote ---

Hvala *

nensi:

--- Quote from: Tea on November 05, 2009, 06:54:12 PM ---
--- Quote from: nensi on November 04, 2009, 03:29:11 PM ---
--- Quote from: Tea on November 04, 2009, 09:24:35 AM ---Danes sem v dar dobila angelske karte: Angelska prisotnost za vsak dan

Če želi katera sporočilce na vprašanje, sem tukaj  ang:

--- End quote ---

ja prosim tebe in angelčke za sporočilo, hvala  :)

--- End quote ---

Nensi

Draga moja, ti boš morala pa kar na morje.
Angelčki ti sporočajo, da je ta hip zate in za tvojo dušo to zelo pomirjujoče in zdravilno.
Če se že ne odpelješ do te modrine, pa si jo vsaj natetiraj  ang:

Imej prekrasen večer

--- End quote ---

Draga moja Tea, predragi angelčki
ko bi le vedela kako res je tole, prav zadnji teden čutim kako mi zaradi vseh poletnih peripetij in odpovedi vsega dopusta noro manjka morje in plavanje, voda, sonce.
Res čutim, da bi mi to napolnilo baterije, ja.
Hvala za leo sporočilo in res si bom nathetkala malo morja že kar danes ponoči. :-* :-*

tudi tebi lepe sanje

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version