9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on September 21, 2009, 06:47:38 PMQuote from: taja6 on September 21, 2009, 01:12:05 PMtudi jaz prosim, Gaja hvala T.Taja, tebe želi ŽELVA spomniti, da si prenehaš prizadevati, da bi se nekaj zgodilo. Rajši se preusti in zaupaj, da je vse tako kot mora biti. Gajahehe zanimivo bo kar držalo; bom ubogala nasvet, vsekakor hvala Gaja
Quote from: taja6 on September 21, 2009, 01:12:05 PMtudi jaz prosim, Gaja hvala T.Taja, tebe želi ŽELVA spomniti, da si prenehaš prizadevati, da bi se nekaj zgodilo. Rajši se preusti in zaupaj, da je vse tako kot mora biti. Gaja
tudi jaz prosim, Gaja hvala T.
Quote from: Gaja on September 21, 2009, 06:54:24 PMQuote from: nensi on September 21, 2009, 02:17:23 PMprosim še meni, hvala Nensi, zate je padla karta KOALA, ki te spodbuja k temu, da si bolj empatična in da manj govoriš in več prisluhneš drugim. Gajahvala Gaja tebi in koali, bom ubogala
Quote from: nensi on September 21, 2009, 02:17:23 PMprosim še meni, hvala Nensi, zate je padla karta KOALA, ki te spodbuja k temu, da si bolj empatična in da manj govoriš in več prisluhneš drugim. Gaja
prosim še meni, hvala
Quote from: Gaja on September 21, 2009, 07:00:57 PMQuote from: Missy on September 21, 2009, 06:38:16 PMSe pridružujem prošnjici.. hvala Missy, zate je padla karta SOVA, ki ti pravi, da bodi pozorna na znake okoli sebe. GajaHvalaaa
Quote from: Missy on September 21, 2009, 06:38:16 PMSe pridružujem prošnjici.. hvala Missy, zate je padla karta SOVA, ki ti pravi, da bodi pozorna na znake okoli sebe. Gaja
Se pridružujem prošnjici.. hvala
Quote from: Tea on September 21, 2009, 01:04:38 PMše jaz prosimTea, tebi sporočilo prinaša ZAJEC, ki pravi, da je tvoja ustvarjalnost na višku. Maksimalno izkoristi ta čas. Gaja
še jaz prosim
Lepo prosim...čakam eno odločbo. Milijon stvari stoji v zraku zaradi tega. Bi bilo super dobiti kakšno sporočilo.Hvala.
Tudi jaz prosim za sporočilo...
O, Nena, prosim
Ufff, tudi sama bi sporočilo..hvalaaa