Author Topic: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.  (Read 84347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
« Reply #180 on: August 30, 2007, 12:46:03 PM »
aja do osmega septembra bo se nagajala? do takrat predvidevam da bo potem vse ljubezenske stvari bolj kot ne, zavirala....
Potem pa koncno s polno paro naprej- upam, da prinese tudi kaksno novo ljubezen, da se bomo kej lupckal  :-*  ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #181 on: August 30, 2007, 01:03:57 PM »
 ;D ja ja malo časa bo vmes, ker bo potem 12.oktobra šel Merkur retro za dva tedna, potem dva tedna lufta, nato pa gre 15.11. še Mars retro. Nič dobro za nove začetke...mogoče pa kaj starega obnoviš? Oooo, lupčkaš se pa lahko vseeno ;)  ;D

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #182 on: August 30, 2007, 01:14:44 PM »
aja do osmega septembra bo se nagajala? do takrat predvidevam da bo potem vse ljubezenske stvari bolj kot ne, zavirala....

Ne ravno zavirala, le da dolgi rok se verjetno ne bi obneslo. Poletne avanturice pa so še vedno "in" v času tega aspekta. Ti se kar lubčkaj. 8)
 :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #183 on: August 30, 2007, 07:53:33 PM »
ah clovek bi se potem skoz lupckal... A kaj ko pravi taja da se te zveze ne bi obnesle pod temi aspekti, kar pa meni ne disi kaj prevec.Avanture so ze za mano, sem si dala duska kolikor sem si lahko. Kar se tega tice bi se lahko ze umirila :D

Da pa bi prislo na plano ponovno kaj starega... huh bolj ko poskusam odrezat stare stvari bolj se mi zdi da rinejo v ospredje.Pa ne ker bi sama zelela. Jaz jih tlacim one pa kot napihnjene zoge spet pridejo na vrh vode Ocitno bo treba zrak iz teh zog spustiti...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: August 30, 2007, 07:55:16 PM »
No, zdaj sem vam s slikami razkrila, kje se potikam čez vikende. Ker me tudi ta vikend ne bo ... slikice sledijo  ;D vam napišem napoved kar zdajle

jutri v petek ... luna upada in je v Ovnu

krasen petek nas čaka. Že zjutraj bodo obetavni aspekti, luna bo v sekstilu z marsom, verjamem, da boste polni energije in dobrega počutja, še posebno če ste ognjeni ali zračni

Ob 11.50 se dopolni lunin trigon z venero ... ljubezn je v zraku .. prepustite se opojnosti trenutkov in uživajte

popoldan pa Luna v sekstulu z Neptunom ... uh o tem kar sanjate si dajte duška .... če ste zaljubljeni pa sploh

Sobota - luna upada in bo ob 7.36 vstopila v znamenje Bika /uh biki se bodo pa res imeli dobro
Zvečer pa nas čaka še lunin trigon na Sonce

torej uživajte v čutnostih, gurmanstvu in vsemu lepemu, kar obeta luna v biku.

Nedelja bo malo manj optimistična. Že popoldan bomo v čustvih nekoliko nerazpoloženi, kajti luna in venera naredita kvadrat, popoldan pa še luna kvadrat na Neptuna ... uh občutljivost na višku.
Poleg tega bomo čutili že ponedeljkov Marsov kvadrat na Urana zato dvojna previdnost na cestah, če se boste vračali iz nedeljskih izletov.

Torej izkoristite petek in soboto. Nedeljo popoldan pa bolje preživite kar doma v varnem zavetju domačega ognjišča in če bo treba se skujajte v svojem domačem kujovcu  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #185 on: August 30, 2007, 07:57:13 PM »
ah clovek bi se potem skoz lupckal... A kaj ko pravi taja da se te zveze ne bi obnesle pod temi aspekti, kar pa meni ne disi kaj prevec.Avanture so ze za mano, sem si dala duska kolikor sem si lahko. Kar se tega tice bi se lahko ze umirila :D

Da pa bi prislo na plano ponovno kaj starega... huh bolj ko poskusam odrezat stare stvari bolj se mi zdi da rinejo v ospredje.Pa ne ker bi sama zelela. Jaz jih tlacim one pa kot napihnjene zoge spet pridejo na vrh vode Ocitno bo treba zrak iz teh zog spustiti...

Uh Vidka, gotovo boš zadovoljna z petkovo in sobotno napovedjo .... uživaj  ;D
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #186 on: August 30, 2007, 08:00:35 PM »
Uh... ta vikend se moram potem prav potruditi pa oditi po dolgem casu ponovno ven.
se mi zdi kot da sem malce zaspala ko je treba zurat :( Ker sem potem se cel vikend vsa polomljena ,zaspana in zmatrana,..
Ce bo le nanesla priloznost jo bo treba izkoristiti! Ocitno je da je naboj v tem vikendu se kako v zraku! :D

Teja super!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: August 30, 2007, 08:01:56 PM »
Mene že danes drži ....  ;D res je očitno nekaj v zraku
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #188 on: August 30, 2007, 08:04:04 PM »
Meni se zdi da tebe mece ze cel cas tale ljubezen v zraku, da te sploh ne spusca iz krempljev  ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #189 on: August 30, 2007, 08:07:46 PM »
Tea, kaj pa vpliv Venere? :D Da ne bos se ti kaj takega sanjala- pa bo Regino pobralo od eroticnih sanj tam na oddelku Sanje :D

Sicer pa grem jaz na 2 RD- in racunam na gurmanske uzitke :P

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #190 on: August 30, 2007, 08:18:24 PM »
Prav lepa napoved planetov Tea.  Mislim, da bom šel na kakšne izlet z otrokoma tudi sam.   Upam le, da bo tudi vreme ugodno za podobne stvari.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #191 on: August 30, 2007, 08:43:23 PM »
Jaz imam pa v soboto planiran prvo kratek družinski izlet, zvečer pa še zabavo za rojstni dan prijateljic. Super brat tako napoved ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #192 on: September 03, 2007, 05:46:23 AM »
No, pa smo zajadrali že v september ... a vam tudi tako hitro beži čas?  ::)

Ob 9.30 vstopi luna v znamenje Dvojčka in je v upadanju.

Sicer vas danes ne morem razveseliti z dobrimi vestmi o polažaju planetov. Kamni okrog sonca se precej kvadratasto postavljajo:

Merkur v kvadratu z Plutonom: temačne misli, vrtanje po podzavesti, psihoterapija ....
Mars v kvadratu na Urana: napetost in nepredvidljivost. Klasičen aspekt nesreč /promet, ureznine, opekline itd./

Ta dva vpliva držita preko celega dneva in smo jih čutili vsaj že včeraj. Najbrž pa so drugi dobri vplivi povzročili, da je šlo nekako blažje skozi. Današnja luna v kvadratu na Saturna pa bo prav pomagala zraven pri pesimizmu.

Torej, če se le da zavestno premagajte črne misli. Pozitivno mišljenje v taki situaciji veliko pomaga. Poleg tega imamo že ponoči lepo podporo in sicer: Venero v sekstilu z Marsom ... se pravi, ljubite se, ljubite bližnje in uživajte v drobnih radostih, pa bo.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #193 on: September 03, 2007, 07:04:47 AM »
Joj pa ravno danes, ko imam pomemben izpit, ja mam zelo temačne misli, pa psihoterapija mi tudi ne bi škodila  ::) A bo jutri kaj bolje, ker mam spet en zelo težek izpit?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: September 05, 2007, 06:01:00 AM »
No Mars v kvadratu na urana je nam na obali prinesel tako nevihto s strelami, da smo se morali odklopiti iz električnega omrežja. Posledično sem ostala brez interneta včeraj.

Danes smo dan po krajcu, ki je bil v znamenju Dvojčkov.
Dopoldanski čas še nekoliko negotov, rahlo nervozen. Predvsem je treba popazit na besede, da jih ne izrečemo preveč čustveno.

Luna vstopi v znamenje Raka ob 13 uri, takoj naredi sekstil z Saturnom, kar je umiritev zadev. Takoj nato pa tudi Merkur vstopi v Tehtnico, kar pomeni, da bomo zelo diplomatski v našem načinu komuniciranja. Hmmm, lahko tudi kakšno zapojete, saj bodo naslednji dnevi optimistični.  ;D

Imejte se fajn  ;D
www.Astro-Star.net