Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
Tea:
Danes bom napisala gibanje lune preko vikenda
četrtek - luna upada in je v raku, potem pa gre ob 19.04 v prazni tek, kjer bo do sobote do 19.00, ko vstopi v znamenje leva. Torej dan brez aspektov. V soboto so lunini aspekti lepi, vse dni bomo čutili tranzit Marsa v trigonu na Neptuna, kar pomeni, da bomo podprti z intuicijo kaj nam je prazaprav napraviti, kajti te dni bo tudi Sonce v opoziciji z Uranom, ki bo dajal nepričakovane obrate, aspekta se bosta zaključila šele v nedeljo.
V ponedeljek bo luna vstopila v znamenje Device, kjer bo tudi v torek, ko je DAN SONČNEGA MRKA, poleg tega podprt še s slabimi drugimi aspekti lune.
Torej, vse dni smo pod dinamiko mrka in večinoma se nam bodo dogajale spremembe in nepričakovani rezi situacij, ki so bili potrebni, da jih pripeljemo do konca.
Spravite se zgodnje jesenskega čiščenja, pospravite poletno garderobo, naredite tihi načrt za naprej in počivajte, pa poskrbite za svoje zdravje.
Ne pričenjajte pa z novimi projekti, kajti obsojeni bodo na neuspeh.
Prijetno čiščenje vam želim
Lunca:
--- Quote from: Tea on September 06, 2007, 05:57:45 AM ---četrtek - luna upada in je v raku, potem pa gre ob 19.04 v prazni tek, kjer bo do sobote do 19.00, ko vstopi v znamenje leva.
::) Tea, po moji razpredelnici gre luna v znamenje leva, torej iz praznega teka že jutri, v petek ob 19 uri. A drži, a nimam pravilne razpredelnice?
--- End quote ---
Tea:
Ahja Lunca maš prav. Hvala ker si opazila. Sem se zatipkala in namesto petek napisala sobota
Torej luna gre v prazni tek ob 19.04 v četrtek in bo v znamenje leva vstopila v petek ob 19.oo /torej je v petek cel dan v praznem teku do 19. ure/
Petek je tudi dan brez aspektov.
Hvala Lunca
Andres:
Danes sem bil v veleblagovnici in glede na hudo deževno vreme zunaj je bilo notri zelo veliko ljudi. No, problema ni, vendar posebno so mi ostali v spominu otroci, ki so jokali na vsakem vogalu. Sprva nisem vedel kaj naj bi to pomenilo, če na istem mestu toliko otrok joka, toda nazadnje sem le pomislil, da gre bržkone za kakšno planetarno nastavitev.
Andres
taja6:
Si mi dal za misliti Andres, v naši ulici, ki je drugače zelo mirna, se je danes ena skupina otrok od nekod pojavila in so se loviliter skrivali po sosedovih vrtovih( zelo različne starosti ) in celo popoldne je vsake toliko časa nekdo od teh otrok jokal. Takšno dritje je bilo , da sem šla ven pogledati, kaj se sploh dogaja. Mogoče že vpliv torkovega mrka? ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version