Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/ II.
Lunca:
--- Quote from: Tea on October 11, 2007, 12:17:20 PM ---No, če gledamo faze retrogradnosti, potem se to tako, da tisti ki prodaja profitira, kajti tisti ki kupuje je na slabšem
Torej če se mi želimo znebiti "robe", ki nam ne služi več, jo bomo prodajali v retro panetarnih gibanjih.
--- End quote ---
To kapiram. Kaj pa pri podpisu pogodbe, ki jo podpisujeta za službo praktično delodajalec in delavec, kako pri teh dveh pri podpisu deluje merkur? Kdo je na slabšem čez čas?
Tea:
Pri podpisovanju pogodb gre pa bolj zato, da se jih ne držimo v obliki, kot jih podpišemo, da dogovori več ne veljajo.
Velja pa za obe stranki, oz. najbrž da bo prizadelo tisto močneje, ki ima Merkurjevo temo disonantneje postavljeno ali izrazitega Merkurja.
Torej gre za kratkoročne zadeve, nepričakovane obrate ipd. Zelo verjetno se bo delavcu, ki bo podpisal pogodbo v tem času dogodilo to, da bo ob naslednjem retro Merkurju dobil še boljšo ponudbo, ali pa bi zaradi neučakanosti spregledal neko boljšo priložnost v terminu, ko gre retro Merkur mimo. Potem bo odšel dalje in seveda s tem spravil delodajalca v zadrego z iskanjem in uvajanjem novega kadra
Lahko pa se delodajalcu zgodi, da z delavcem enostavno ne bo dobil tistega kar je pričakoval, odpustiti pa ga ne more več in s tem nastane škoda. No, ja kombinacij nešteto
Tea:
Danes je rastoča luna v Škorpijonu, kamor bo vstopila ob 8.13
Zelo lep dan, posebno za rake ribe in škorpijone ..... uh jaz grem kar uživat ;D
Regina:
--- Quote from: Tea on October 12, 2007, 07:47:00 AM ---Zelo lep dan, posebno za rake ribe in škorpijone ..... uh jaz grem kar uživat ;D
--- End quote ---
Ej Tea, to pa sploh ni slaba ideja. :D
Tea:
;D Seveda ne Regina, sploh popoldanski čas, ko bo lunca v trigonu z marsom in bo tisto kar se privlači zlahka našlo pot drug k drugemu ;D ;D :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version