Author Topic: Skupinsko zdravljenje, tretji del.  (Read 91711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje, tretji del.
« Reply #270 on: November 16, 2009, 08:45:02 PM »
Upam, da se bom lahko pridružila, ker bom ravno tam nekje v tranzitu. Drži se Tejka.

:-* Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #271 on: November 16, 2009, 09:10:06 PM »
Draga Tejka, sem v službi, vendar bom našla čas ob 13.00 uri.

Drži se dekle. Imaš moč v sebi. Vedi, da lahko padeš, vendar se boš pobrala. Vem, da boš. :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #272 on: November 17, 2009, 04:42:50 AM »
Hvala vsem za vzpodbudne besede in dobre misli (tistim tukaj in tistim na privat). Vnaprej hvala tudi vsem, ki si boste vzeli čas za thetkanje  :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #273 on: November 17, 2009, 10:29:14 AM »
Tejka, žal bom s teboj  le z mislimi, kajti bom sredi dela.
Drži se, punca! :-* ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #274 on: November 17, 2009, 01:51:42 PM »
No, na koncu sem tudi jaz nekoliko zamudila. Ko sem začela thetkat pa je lučdobila popadke in še zdaj utripa kot zmešana /imam velike neonke/, sveča pa je ugasnila, kar meni vedno izostri posluh.....

Dobila sem močna opozorila. Tvoje stanovanje je bilo popolnoma zabasano s črno lavo. Zdaj sem to sčistila, bi te pa prosila, da daj stvarem namen. Najprej daj namen, občutek ljubezni domu, stenam itd.... potem daj namen mizi, postelji, prostorom vsakemu posebej. Naredi še fizično čiščenje /tudi po kotih/

Na samem sestanku bo vse BP. Uspela se boš dogovoriti, čeprav se ti bodo "pogoji" zdeli zahtevni, ni panike. Vse bo šlo po božanski pravici in v milosti in na najboljši možen način za vse vpletene skozi.

Glede na to, da sem bila pri tem res motena - tako hud upor doživljam prvič - vsaj z fizičnimi znaki, je nujno, da se še enkrat bolj podrobno posvetimo tvojemu domu Tejka.

Zato predlagam, da ti danes in jutri narediš vse potrebno za čiščenje /fizično/ jutri zvečer pa naredimo še eno theto, kajti tvoj dom je ta trenutek zate breme, ne veselje. Kot bi bilo zacoprano

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #275 on: November 17, 2009, 02:40:05 PM »
Tudi jaz se kar nisem mogla pridružit, sploh se nisem mogla fokusirat, sem mislila, da je vzrok moje zdravje, mogoče pa je to kar je Tea povedala.
Se vam pridružujem zopet jutri zvečer.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #276 on: November 17, 2009, 03:23:08 PM »
Moram se opravičiti, ker sem čisto pozabil naštimati alarm, saj v tem času imam navadno gužvo.  Torej žal mi je ker nisem bil zraven.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #277 on: November 17, 2009, 03:34:30 PM »
Hmm možno. Bom fizično spucala  in dala namen. Res mi je trenutno bolj v breme in že od sobote nisem nič naredila - kar pomeni krepko svinjarijo glede na število prebivalcev. Enostavno ni bilo volje :-\ Saj mi ni treba tudi oken ali pač?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #278 on: November 17, 2009, 09:40:18 PM »
Menda da sem dala vsemu namen. Stanovanju občutek ljubezni, topline, varnosti za vse prebivalce in občutek kako je biti dom. Stenam namen, da varujejo. Oknom da hkrati ščitijo pred vremenskimi vplivi in v dom prinašajo svetlobo in pozitivno energijo. Vratom, da skozi njih prihajajo le pozitivne energije in ljudje, ki imajo le pozitivne namene in na nas pozitivno vplivajo,...
Upam, da ni treba tega narest v theti, ker sem še vedno bolj kot ne out in mi ne uspe thetkat :-\. Sicer se počutim malce bolje, ni pa še čisto ok. Bom napisala še kompleten seznam namenov, za vsak primer, če sem kaj spustila in mi klikne kasneje.
Sčistila sem recimo da polovico (optimistično rečeno), ker je res, da odkar se je vseskupaj začelo odlašam s določenimi zadevami (nunjo bi bilo recimo premalat, zamenjat luči, ki so že nabavljene, spucat tudi klet, okna, zamenjat 2 šipi,... ).
Hvala vsem, res :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #279 on: November 18, 2009, 01:22:23 AM »
Menda da sem dala vsemu namen. Stanovanju občutek ljubezni, topline, varnosti za vse prebivalce in občutek kako je biti dom. Stenam namen, da varujejo. Oknom da hkrati ščitijo pred vremenskimi vplivi in v dom prinašajo svetlobo in pozitivno energijo. Vratom, da skozi njih prihajajo le pozitivne energije in ljudje, ki imajo le pozitivne namene in na nas pozitivno vplivajo,...
Upam, da ni treba tega narest v theti, ker sem še vedno bolj kot ne out in mi ne uspe thetkat :-\. Sicer se počutim malce bolje, ni pa še čisto ok. Bom napisala še kompleten seznam namenov, za vsak primer, če sem kaj spustila in mi klikne kasneje.
Sčistila sem recimo da polovico (optimistično rečeno), ker je res, da odkar se je vseskupaj začelo odlašam s določenimi zadevami (nunjo bi bilo recimo premalat, zamenjat luči, ki so že nabavljene, spucat tudi klet, okna, zamenjat 2 šipi,... ).

Tejka, predlagam, da si nabaviš kakšen selenit, da energetsko dviguje vibracijo domu in vleče nesnago nase.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: November 18, 2009, 07:00:47 AM »

Tejka bravo, ti kar nadaljuj, kolikor zmoreš. Ko se namreč lotimo fizičnega čiščenja, nezavedno čistimo tudi znotraj sebe.
Kajti naše notranje se pokaže na zunanjem ... seveda pa gre tudi obratno. Lahko s thetko čistimo not, pa če ne bomo poskrbeli tudi za zunaj, ne bo šlo.

Danes zvečer bom naredila še enkrat theto, pogledala kaj mi je uspelo naredit včeraj in dokončat delo. Če se katera pridruži v podporo bi bilo fajn.

Kdaj si ti doma Tejka? Bi šlo ob 20h

Prosila bi te tudi, da o tem stanovanju začneš razmišljati na drugačen način. Ne kot breme, obveznost, pritisk ... ampak kot neko sončno zadevo, ki ti nudi ugodje, dobro počutje in srečo. Bo šlo? Na tak način ga neguj in se pogovarjaj še naprej z njim. Kot na dragoceno stvar, ki jo z veseljem sprejemaš v svoje življenje.

Gaja je predlagala selenit. Devi tvojega stanovanja bom naročila, da bo dala selenitov kristal v vsak kot stanovanja in naredila mrežo.

Jaz pa ti podarjam Gagat, močan kamen zaščite, ki se obenem tudi sam čisti, predlagaj kako naj ti ga dostavim.

www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #281 on: November 18, 2009, 07:55:08 AM »
Bom doma in v podporo, delo bo že počakalo (to nikoli ne uide hehe) ;)
Za moje misli se pa že od tvojega včerajšnjega posta krepko kontroliram, saj mi je kristalno jasno, da je velik del negative prišel iz moje strani. Pa da ne bo pomote, predvsem izhaja iz obremenjenosti in potem mi je čiščenje in pospravljanje (ne samo stanovanje, res ne) večkrat odveč in se počutim obremenjeno, ker vem kaj vse je še treba :-\
Selenit bom šla iskat ob prvi priliki (saj menda je v Lj. trgovina Ahat še v obratovanju?), za Gagat se ti pa že vnaprej zelo zahvaljujem in predlagam dejt (te moram tako fejst objet ene 10x) - ali v Lj., če se bosta kaj potepala, ali pa bom prišla na tisto delavnico v decembru, ki me zelo mika, pa sem do zdaj cincala ;)
« Last Edit: November 18, 2009, 08:01:44 AM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: November 18, 2009, 08:30:49 AM »
Bom doma in v podporo, delo bo že počakalo (to nikoli ne uide hehe) ;)
Za moje misli se pa že od tvojega včerajšnjega posta krepko kontroliram, saj mi je kristalno jasno, da je velik del negative prišel iz moje strani. Pa da ne bo pomote, predvsem izhaja iz obremenjenosti in potem mi je čiščenje in pospravljanje (ne samo stanovanje, res ne) večkrat odveč in se počutim obremenjeno, ker vem kaj vse je še treba :-\
Selenit bom šla iskat ob prvi priliki (saj menda je v Lj. trgovina Ahat še v obratovanju?), za Gagat se ti pa že vnaprej zelo zahvaljujem in predlagam dejt (te moram tako fejst objet ene 10x) - ali v Lj., če se bosta kaj potepala, ali pa bom prišla na tisto delavnico v decembru, ki me zelo mika, pa sem do zdaj cincala ;)

Vse mi je jasno Tejka. Človek zapade v začaran krog.

V soboto sva v Kranju v Planet Tuš. Kristale bom imela s sabo. Tudi selenitove "žajfice", krogle, lučke, svečnike ipd..... po dosti ugodnejši ceni kot v Ahatu.  ;) In seveda Gagat čaka nate.

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #283 on: November 18, 2009, 08:35:18 AM »
O super sta spet v naših koncih maš na zalogi kak turmalin Tea?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #284 on: November 18, 2009, 08:43:59 AM »
No super, se že veselim in do takrat bom že ven iz hudega :)
Tranziti in progresije
Solarna