No, na koncu sem tudi jaz nekoliko zamudila. Ko sem začela thetkat pa je lučdobila popadke in še zdaj utripa kot zmešana /imam velike neonke/, sveča pa je ugasnila, kar meni vedno izostri posluh.....
Dobila sem močna opozorila. Tvoje stanovanje je bilo popolnoma zabasano s črno lavo. Zdaj sem to sčistila, bi te pa prosila, da daj stvarem namen. Najprej daj namen, občutek ljubezni domu, stenam itd.... potem daj namen mizi, postelji, prostorom vsakemu posebej. Naredi še fizično čiščenje /tudi po kotih/
Na samem sestanku bo vse BP. Uspela se boš dogovoriti, čeprav se ti bodo "pogoji" zdeli zahtevni, ni panike. Vse bo šlo po božanski pravici in v milosti in na najboljši možen način za vse vpletene skozi.
Glede na to, da sem bila pri tem res motena - tako hud upor doživljam prvič - vsaj z fizičnimi znaki, je nujno, da se še enkrat bolj podrobno posvetimo tvojemu domu Tejka.
Zato predlagam, da ti danes in jutri narediš vse potrebno za čiščenje /fizično/ jutri zvečer pa naredimo še eno theto, kajti tvoj dom je ta trenutek zate breme, ne veselje. Kot bi bilo zacoprano