9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Velikokrat sem že slišala, da je največ rojstev ob polni oziroma prazni luni. Menda sem bila jaz rojena na polno luno (pač mamine besede). Ali tako dejstvo kako dodatno vpliva na branje karte? In kako lahko preverim mamino informacijo?
Aha. Madoniš imam še veliko za naštudirat. Verjetno zadnij nekaj dni kar preveč "buljim" v karte in sem že čisto zmešana
Quote from: Tejka on September 20, 2009, 11:08:46 AMAha. Madoniš imam še veliko za naštudirat. Verjetno zadnij nekaj dni kar preveč "buljim" v karte in sem že čisto zmešana Draga Tejčica, astrologija je tek na dolgo progo.....se učiš in učiš, pa se še zmeraj moraš uči, če hočeš znat.......
Quote from: Tejka on September 20, 2009, 02:11:48 AMVelikokrat sem že slišala, da je največ rojstev ob polni oziroma prazni luni. Menda sem bila jaz rojena na polno luno (pač mamine besede). Ali tako dejstvo kako dodatno vpliva na branje karte? In kako lahko preverim mamino informacijo?Tejka, iz tvoje karte se lepo vidi Sonce opozicija Luna - to pomeni, da si rojena ob polni luni; če bi bila rojena ob mlaju - bi bilo Sonce konjunkcija Luna
Quote from: Princes on September 20, 2009, 07:48:42 AMQuote from: Tejka on September 20, 2009, 02:11:48 AMVelikokrat sem že slišala, da je največ rojstev ob polni oziroma prazni luni. Menda sem bila jaz rojena na polno luno (pač mamine besede). Ali tako dejstvo kako dodatno vpliva na branje karte? In kako lahko preverim mamino informacijo?Tejka, iz tvoje karte se lepo vidi Sonce opozicija Luna - to pomeni, da si rojena ob polni luni; če bi bila rojena ob mlaju - bi bilo Sonce konjunkcija Luna Jaz imam skoraj konjunkcijo, (sicer skoraj ni še nikoli zajca ujel),
Quote from: Princes on September 20, 2009, 11:22:22 AMQuote from: Tejka on September 20, 2009, 11:08:46 AMAha. Madoniš imam še veliko za naštudirat. Verjetno zadnij nekaj dni kar preveč "buljim" v karte in sem že čisto zmešana Draga Tejčica, astrologija je tek na dolgo progo.....se učiš in učiš, pa se še zmeraj moraš uči, če hočeš znat....... glej Princeska k ti še angelčki ploskajo za ta odgovor
Quote from: cvetka on September 20, 2009, 12:52:06 PMQuote from: Princes on September 20, 2009, 07:48:42 AMQuote from: Tejka on September 20, 2009, 02:11:48 AMVelikokrat sem že slišala, da je največ rojstev ob polni oziroma prazni luni. Menda sem bila jaz rojena na polno luno (pač mamine besede). Ali tako dejstvo kako dodatno vpliva na branje karte? In kako lahko preverim mamino informacijo?Tejka, iz tvoje karte se lepo vidi Sonce opozicija Luna - to pomeni, da si rojena ob polni luni; če bi bila rojena ob mlaju - bi bilo Sonce konjunkcija Luna Jaz imam skoraj konjunkcijo, (sicer skoraj ni še nikoli zajca ujel), Cvetka, potem pa imaš čudovito uskaljena čustva z življenjskim ciljem oz. uravnoveš čustva in tvojo fizično kondicijo. Vse je o.k. Čudovito
Quote from: cvetka on September 20, 2009, 12:52:06 PMHehe, Cvetka, pri tebi je tale skor že res samo skor. Niti ni konjunkcija
Quote from: Tea on September 21, 2009, 02:28:28 PMQuote from: cvetka on September 20, 2009, 12:52:06 PMHehe, Cvetka, pri tebi je tale skor že res samo skor. Niti ni konjunkcija Ups, sem bila prepričana, da ker sta luna in sonce blizu, da je to "skoraj" 0 stopinj, bom bolj previdna, hvala,
Ob kolkih se zacne polna luna? Jaz vplive cutim ze od cetrtka ...