Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 2. del

<< < (30/80) > >>

Andres:
Saj avta nisem hotel menjati, oziroma, če bi ga, bi to bilo v tem času, ali pa naslednje leto.  Pazljivost v prometu pa je itak moja odlika. A vendarle opozorilo nikakor ni odveč.   Mars pa je itak v redu pri meni in nikoli z njim nisem imel nekih težav.  

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on January 19, 2011, 03:37:40 AM ---
--- Quote from: Tea on January 18, 2011, 09:27:37 AM ---
--- Quote from: Andres on January 18, 2011, 03:40:20 AM ---
--- Quote from: Tea on January 10, 2011, 12:17:21 PM ---No Ata Saturn mi pridno dela škifo.

V soboto se mi je zdrobil še en zob.

--- End quote ---

Glede na to, da že leta okrog zobarjev tekaš, niti nisem prepričan, če je za  to zadnjo nevšečnost kriv Saturn. 

Andres

--- End quote ---

Andres v natalni karti imam neugoden aspekt Mars /zob, gristi, v glavi/ Saturn /kost/, ki v osnovi kaže na to, da bo imel človek težave z zobmi. Ob vsakem prehodu Marsa preko natlnega, ali preko Saturna, mene bolijo dlesni in se pojavi neke vrste vnetja, ki se pojavi na korenini zoba in se tako na oko sploh ne opazi, šele slika korenine pokaže svoje.

Ta dva zoba, ki sta zdaj šla, sta bila popravljana ob R Marsu in že takrat sem vedela, da bo neka škifa in da popravilo ne bo za dolgo.

Zdaj pa sem imela Sončni mrk na natalnem Saturnu, T Saturn v kvadratu z Marsom in Saturnom, in še T Mars je prehajal Saturna, torej je bil v opoziciji z natalnim. Ker je T Saturn iz 8 se s tem predvideva tudi dodatne stroške, ki se pokažejo šele postfestum.

--- End quote ---

To glede zob si mi že prej povedala, vendar le o težavah, ne pa astrološko kot tule zgoraj. Pravzaprav nimam kaj dodati, le naučim se lahko kaj. Je pa slabo na slabem zdravstvenem stanju drugih pridobivati znanje. 
Ker sem porabil eno uro, da sem tole sploh odgovoril iščem tudi rešitev. Ta naj bi bila kako  bi vsi nastali mrki in tranziti vsaj v zmanjšani obliki delali proti tebi.   Verjamem, da bi šlo na en način, toda ti rajši na privat napišem.

Andres

--- End quote ---

Hvala Andres

Najbrž je tako, da če nam gre vsem dobro, potem tole teme sploh ne bi bilo potrebno imeti. No, pri meni je edini zdravstveni problem resnično samo pri zobeh, še bolje rečeno pri koreninah, kar sem že opisala z aspektom. In seveda je to periodično saj ima ata Saturn 7 letno gibanje, T Mars pa v tem času trikrat naredi štalo. Še posebno, ker se ponavadi zgodi vse skupaj tudi v njegovem R gibanju in potem sanacija take zadeve ne more prinesti neko dolgoročnejšo rešitev.
No, zobarji bodo pač imeli svoj zaslužek z mano, dokler bo pač kaj še v mojih ustih hehehehe.

Tole kar so mi zdaj vstavili kot neke vrste nadomestek korenine, mi je povzročil bolečino, oteklino in sem v bolj nerazpoloženem stanju. Bolijo šivi in sploh sem zoprna. :D

Tea:
No zdaj pa so predpisali še antibiotik hehe

pikica53:

--- Quote from: Tea on January 20, 2011, 12:14:11 PM ---No zdaj pa so predpisali še antibiotik hehe

--- End quote ---

Zelo te razumem Tea. Vse antibiotike, kar sem jih v življenju pojedla, so bili zaradi zob  :o, pa nimam takih aspektov s  :Sa kot ti Tea, a težav veliko, zelo, zelo veliko, meni žal ne gre več vsajanje, ker se je dlesen  :'( odločila drugače.  Verjetno so še kakšni drugi indici v karti, če ti bo, te lepo prosim poglej malce; hvala Tea. Drži se  :-*.

Tea:

--- Quote from: pikica53 on January 20, 2011, 05:01:00 PM ---
--- Quote from: Tea on January 20, 2011, 12:14:11 PM ---No zdaj pa so predpisali še antibiotik hehe

--- End quote ---

Zelo te razumem Tea. Vse antibiotike, kar sem jih v življenju pojedla, so bili zaradi zob  :o, pa nimam takih aspektov s  :Sa kot ti Tea, a težav veliko, zelo, zelo veliko, meni žal ne gre več vsajanje, ker se je dlesen  :'( odločila drugače.  Verjetno so še kakšni drugi indici v karti, če ti bo, te lepo prosim poglej malce; hvala Tea. Drži se  :-*.

--- End quote ---

Ja, saj nekako si mislim, da tudi moja dlesen ne prenese tujka hehe. Če povem odkrito nisem bila pri zdravniku že toliko časa, da je moj karton ostal še v mojem rodnem kraju hehe.
Zobarji pa me stalno oblegajo hehe. No jaz njih. Bomo videli .........

Sicer imaš ti res dobro postavljenega Saturna, Pikica. Imaš pa Marsa /zob/ v kvadratu s Kironom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version